Hihetetlen! Egy mozdulat és vége az orrdugulásnak

Nemcsak megfázás által szenvedhetünk az orrdugulás érzésétől. Sok ember számára ez mindennapos, mert valamilyen légúti betegségben szenvednek. Nem kell a vegyszeres orr sprayt választani, egyetlen mozdulattal ugyanis az orrdugulás megszüntethető!

Általános utasítások :

  • Az ujjbegyeidet használd
  • Kisebb, körkörös mozdulatokkal masszírozz
  • Ne nyomd túl erősen, hogy fájdalmat érezz

point11

1. pont :

A képen látható 1. pontot, ami az orrlyukaknál található kezdjük el körkörös mozdulatokkal masszírozni. Eközben ne vegyünk levegőt az orrlyukon át. Végezzük el 10-szer ezt a folyamatot, figyeljünk, hogy csak az orrlyukakra hassunk.

2. pont:

Ez a pont ott található, ahol a könnyek kijönnek, magasan az orr legfelső részén. Itt is, szintén 10 alkalommal végezzünk körkörös masszázst. Ha könnyezni kezd a szemünk, nem szabad abba hagyni a mozdulatot.

point3

3. pont:

A fülcimpa mögötti részről van szó, amit nyomj meg, majd engedj el és ezt ismételd meg 10-szer.

4. pont: 

Ez a pont maga a fülcimpa. 10-szer végezzünk el rajta körkörös mozdulatokkal masszázst.

Ennek a 4 akupresszúrás pontnak a masszírozásával érezni kell a hatást, 3 alkalom igazolni fogja ezt. A legjobb eredmény elérése érdekében 10 perc szünet után ismételjük meg a mozdulatokat. A leírt technika egyszerű, biztonságos, és bárhol, bármikor elvégezhető költség nélkül. Ez egy nagyszerű alkalom is egyben, hogy képes légy használni a tested, hogy meggyógyítsd magad.

Hozzászólások:

2 thoughts on “Hihetetlen! Egy mozdulat és vége az orrdugulásnak”

Comments are closed.