A férfias szavak valódi jelentése

Most végre megtudhatjuk, mit is jelent valójában a férfiak válasza kérdéseinkre!

A férfi lélek titkait fejtegetjük a magazin hasábjain. Lapozd fel riportunkat, ha meg szeretnéd tudni, hogyan is működik az erősebbik nem. Itt pár kommunikációs félreértésről rántjuk le a leplet, azaz megmutatjuk, hogy az öt leggyakoribb férfi válasz mit jelent.

Igen, nem?

Ha eldöntető kérdést teszel fel két lehetséges választ kapsz. Az egyik a férfi a valódi döntése, a másik lehetőség, hogy azt válaszolja, amit szerinte hallani szeretnél. Mindkét esetben elégedj meg a kapott a válasszal.Ha mégis tovább firtatod a kérdést, akkor csak összezavarod és veszekedés lesz a vége.

Mindegy

Az előbbi témakörrel szorosan összefügg. A “mindegy” azt jelenti, hogy: baromira nem érdekel cicám, drágám, tündérem – vagy aminek épp becéz téged a párod. Ha mégis döntésre kényszeríted akkor, mivel férfi, valamilyen szempont szerint dönteni is fog, és máris az első pontnál vagyunk.

Szeretlek

No igen. Ez egy nehéz téma, mert férfija válogatja, hogy mit is jelent. Ha egy normális pasival jársz, aki csak pár hónap múltán, remegve rebegi el ezt a szót, valószínű komolyan gondolja. Sajnos arra nincs szabály, hogy hányadik randiig jelenti azt, hogy végre le akar már veled feküdni és ezért bármilyen hülyeséget hajlandó a füledbe suttogni.

Némán hallgat

Kedvesed otthon alig szólal meg a vacsora közben, vagy zombiként szörföl a tévécsatornák között? Ilyenkor te azt kérdezed, hogy mi a baja, mire ő azt válaszolja: semmi. Te segíteni akarsz, ezért tovább faggatod, mire ő ideges lesz és inkább elmegy otthonról, hogy kiszellőztesse a fejét.

Elárulunk egy titkot: a férfiak nem szeretnek a problémáikról beszélni. Míg a nők megkönnyebbülnek már attól is, ha elsírhatják a bajukat valakinek a vállán, addig a férfik valósággal újra élik a hibáikat miközben mesélnek róla.A “semmi bajom” azt jelenti, hogy legalább egy időre el akar szabadulni a problémáitól. Búj hozzá, zombizzál te is a tévé előtt vele – de csöndben. Aztán ha lenyugszik, úgyis megosztja veled gondját-baját.

Nem zavar

“Elmegyek a lányokkal este bulizni. Kifestem a vécét rózsaszínre. Nem zavar?” Az ilyen típusú kérdésekre adott válaszok értelmezéséhez meg kell figyelned kedvesed viselkedését. Ha közben támogatóan végig simítja a vállad, homlokodra csókot lehel, akkor valóban nem zavarja, esetleg olvasd át még egyszer a “mindegy” részt. Azonban, ha férfihisztibe kezd, azaz elkezd durcásokdni, akkor igenis baromira zavarja a dolog. Soha nem fogja ezt bevallani, így ha neked az adott kérdés nem annyira fontos, inkább kövesd “az okos enged, szamár szenved” elvet. Ha nem akarsz változtatni a döntéseden, akkor számíts pár nap mosolyszünetre, mely magától el fog múlni.

Hozzászólások: