Ha ezt a 7 dolgot teszi a párod, biztos lehetsz benne, hogy igazán szeret!

Ha kétségek gyötörnének azzal kapcsolatban, hogy valóban szeret-e a párod, figyeld csak meg egy kicsit jobban a viselkedését.

Az alábbi jelek arra utalnak, hogy semmi okod az aggodalomra!

1. Szívesen beszél a felmerülő problémákról

Nagyon sok férfi inkább homokba dugja a fejét, csak ne kelljen beszélnie a felmerülő problémákról. Ha a párod nem tiltakozik, hanem nyugodtan leül, és nyíltan beszél a problémákról, akkor azt jelenti, hogy számára is nagyon fontos a kapcsolat, és változtatni szeretne, hogy jobban menjenek a dolgok. A kommunikáció nagyon fontos, azt jelzi, hogy valóban bízhatsz a párodban.

2. Szívesen tölti veled az idejét

Nem érzi úgy, hogy rád pazarolja az idejét. Amikor veled van nem beszél folyton arról, hogy milyen jó lenne most a barátaival, és hogy milyen fontos programot hagyott ki miattad. Ha igazán szeret, akkor minden együtt töltött perc öröm számára.

3. Nem flörtöl más nőkkel

Persze nem jelenti azt, hogy rá sem néz másra, de nem flörtöl, nem kéri el a telefonszámát. Tisztában van vele, hogy téged szeret, és érezteti is, hogy bízhatsz benne.

4. Amikor beszélsz, meghallgat

Nem vág a szavadba, és nem bólogat okosan, közben pedig a telefonját nyomkodja, hanem rád néz, és rád figyel. Ilyenkor érzed, hogy fontos vagy számára, mert látod, hogy reflektál arra, amit mondasz.

5. Nem titkolózik

Nem titkolózik, nem rejtegeti előled a dolgokat, hanem nyílt, és őszinte. Mindig vállalja szavainak és tetteinek a következményét.

6. Ha érzed, hogy fontos vagy

Pontosan úgy fogad el, amilyen vagy, nem kritizál, és érezteti a fontosságodat, kihangsúlyozva az erényeidet.. Nem csak üres szavakkal dobálózik, hanem tényleg érzed, hogy a mindenséget jelented számára.

7. Mellette önmagad lehetsz!

Minden körülmények között jól érzed magad vele, nem kell aggódnod, hogy mit gondol rólad. Önmagad lehetsz, előtte nem kell megjátszanod magad!

Forrás

Hozzászólások: