Ha ez igaz rátok, menthetetlenül komoly a viszonyotok

Nem csak abból érezheted, hogy végre a te kapcsolatod is komolyra fordult, ha teljes egészében rózsaszín köd vesz körül, és csak rá tudsz gondolni. Sőt ez még arra is engedhet következtetni, hogy túlságosan elfogult vagy, és nem veszed észre a hibákat… De az alábbiak garantáltan arra mutatnak rá, hogy már rég túl vagytok a hétköznapi „járáson”.

A veszekedések már nem a régiek

Ha egyáltalán felemelitek a hangotokat, akkor sem mondhatjuk a köztetek zajló párbeszédet veszekedésnek. Sokkal inkább vitatkoztok, észérveket ütköztettek, de ez is ritka, mint a fehér holló.

Egyszerűen nincs min összezördülnötök: tudjátok, mi bántja a másikat, mitől akad ki, vagy éppen mi hoz számára nyugalmat, emiatt aztán véletlenül sem fogtok keresztbe tenni egymásnak. Ha mégis úgy alakul, hogy mindketten bal lábbal keltek fel és pont sikerül összekapnotok, záros időn belül kibékültök, és jóformán egyszerre kértek bocsánatot.

A duzzogás köztetek egyébként sem tart tovább soha néhány óránál, vagy legfeljebb egy éjszakánál.

A pénz nem téma köztetek

Legalábbis egyáltalán nem úgy, ahogy mondjuk a randikorszakban az normális. Jó eséllyel közös háztartásban éltek, amiben tényleg komolyan is veszitek a „minden közös” alapelvet.

Nem számolgatjátok, ki mennyit adott bele a rezsibe, főleg nem nézitek, az adott nagy bevásárláson melyikőtök állta a számlát. Kialakítottatok egy jól működő rutint, amiben egyikőtök sem érzi rosszul magát, sőt kifejezetten elégedettek is vagytok a lehetőségekkel.

Te sem érzed kínosan magadat, ha időnként meghív valamire, sőt még jól is esik, már nem gondolod azt, hogy kizárólag ez lenne a lovagiasság alappillére.

Nem akarsz titkolózni

Igazából nincs is miről titkolóznod, úgy érzed, hogy neki bármit elmondhatsz. Nem gondolkozol azon, hogy mit fog gondolni rólad, sőt első utad is hozzá vezet, ha felhúztak a munkahelyeden.

A biztos kapcsolat egyúttal biztos támaszt is jelent, időnként te adsz, máskor te kapsz. Megvigasztal már maga a tudat, hogy veled van, ez még a legrosszabb helyzetekben is erőt ad a megoldás kereséséhez. Ha másként nem, akkor legalább azzal, hogy kitombolhatod magadat otthon, és ő nem csupán tiszta fejjel rávilágít a tényekre – ezzel segítve a megoldást –, hanem még meg is nyugtat.

Minden, csak nem unalmas

Tény, az első néhány évet soha semmi nem hozhatja vissza, de az az igazság, hogy ez már egyáltalán nem is érdekel. Kifejezetten élvezed, hogy tökéletesen ismeritek egymás minden porcikáját, pontosan tudjátok, miként reagál a másik az érintésekre.

Nincs félresikerült próbálkozás, vakon tapogatózás, a végeredmény egész biztosan felemelő lesz. További előny, hogy még mindig érzitek azt a bizonyos bizsergést, ráadásul nem kell felesleges köröket futnotok ahhoz, hogy végre ágyba bújhassatok.

Állandóan ott vagytok egymásnak, és mindig a maximumot nyújtjátok – emiatt még jó pár évig megőrzitek a vágyat a kapcsolatotokban.

Tökéletes csapatot alkottok

Ha végre megtaláltad a másik feledet, akkor tényleg úgy érezheted, hogy vele egyszerűen tökéletes csapatot alkotsz az élet minden területén. Ez nem csupán a korábbiakban említett anyagiak, ágybéli teljesítményeket illetően jelenik meg, valóban úgy érzed, hogy fogalmad sincs, mihez kezdenél a másik nélkül.

Már abba beleborzongsz, milyen lenne úgy hazamenni, hogy nincs ott a holmija, nem vár a főztje, esetleg milyen lenne az életed, ha nem beszélhetnétek minden nap, vagy ő nem szerepelne a jövődben. Emiatt aztán végre komolyan veszed a kapcsolatotokat, semmiért nem kockáztatod a boldogságotokat, főleg nem félsikerre ítélt egy éjszakás kalandokért.

Hozzászólások: