Ezt tenné a legtöbb nő, ha egy napra férfi lehetne Meg fogsz lepődni a válaszon!

Gondolkodtál már rajta, hogy mit tennél, ha egy napra férfi lehetnél? Ezt a kérdést a gurl.com is feltette az olvasóinak, és csak úgy záporoztak a válaszok.

Összegyűjtöttük azokat a választípusokat, melyek a leggyakrabban előfordultak a fórumon. A tiéd is köztük van?

no-ferfi-es-egyedulallo-no

Állva pisilés

Sok lány az állva vizelést tartja a legvonzóbbnak a férfilétben, többen is írták, hogy ezt próbálnák ki először, ha egy napra testet cserélhetnének egy pasival. Kényelmesebbnek és gyorsabbnak találják a női ülve vagy sokszor guggolva és támaszkodva pisilésnél, és kíváncsiak rá, milyen érzés lehet.

A test tanulmányozása

A második legnépszerűbb válasz a férfianatómia tanulmányozása volt. A lányok kifejtették, hogy órákat töltenének a tükör előtt állva, azt vizsgálgatva, hogy milyen is egy férfitest úgy szemlélve, hogy az ember épp benne van. Emellett az is foglalkoztatja őket, milyen lehet férfiaggyal gondolkodni, így az olyan helyzetekre adott reakcióikat is tesztelnék, melyeket nőként máshogyan dolgoznak fel.

Együttlét

A leggyakrabban adott válaszok között volt a együttlét is, a fórumozó lányok kíváncsiak rá, hogy hogyan éli meg az ellenkező nem az együttlétet, miben más számukra, és milyen érzés férfiként az együttlét. Sokan tanulásra is használnák ezt a tapasztalatot, melyet majd kamatoztatnának, amint visszatértek saját, női testükbe.

Hozzászólások:

One thought on “Ezt tenné a legtöbb nő, ha egy napra férfi lehetne Meg fogsz lepődni a válaszon!”

Comments are closed.