MILYEN FORMÁJÚ A MUTATÓUJJAD? EZT ÁRULJA EL A SZEMÉLYISÉGEDRŐL!

A ha­sonló vér­mér­sék­letű em­be­rek gyak­ran ren­del­kez­nek ha­sonló tu­laj­don­sá­gok­kal is. A kéz­forma, a te­nyér­vo­na­lak, és az ujjak mé­rete nem csu­pán az adott sze­mély fog­lal­ko­zá­sá­ról árul­ko­dik, hanem a sze­mé­lyi­sé­gé­ről is.

Az ujjak árulkodóak lehetnek valaki személyiségével kapcsolatban. Jó, ha odafigyelsz a formájukra, helyzetükre, és a hosszukra. Ezek a tulajdonságok megmutathatnak egyes személyiségjegyeket a megfigyelt emberről.

A- mutatóujj

Hajlamos vagy arra, hogy titkolózz, nem szereted, ha mások belelátnak a lelkedbe. Szereted erősnek és rendíthetetlennek mutatni magad, csak egy őszinte szerelemben tudsz igazán kibontakozni. Utálod a hazugságot és a képmutatást, nagyon nehezen bocsájtasz meg másoknak. Hatalmas szíved van, számodra örömet okoz, ha segíthetsz az embereknek. Olyan feladatokat is elvégzel, amelyek nem tetszenek vagy nincsenek kedvedre, ebből kifolyólag nagyon kitartó és hűséges vagy. Szeretsz mosolyogni, nem jellemző rád a szomorkodás, mindent megteszel, hogy minél hamarabb kilábalhass a rosszkedvből.

B-mutatóujj

Nem vagy egy könnyen barátkozó típus. Mind a baráti kapcsolataidban, mind a szerelmi életedben nagyon hűséges és ragaszkodó ember vagy. Hűen kitartasz amellett, amit elhatározol. Néha ugyan félénknek mutatod magad, nem szeretnél csalódni, és ezért sokszor egy falat húzol magad köré, hogy megvédd a lelked. Erős embernek tűnsz, aki szeret valamilyen szinten független maradni, emellett az álarc mögött azonban érzékeny és könnyen sebezhető ember lakik.

C-mutatóujj

Ha valaki, akkor te tökéletesen tudod, hogy kell magadba fojtani az érzelmeket. Nagy szíved van, szeretsz segíteni másokon, még akkor is, ha ezt sokszor nem kapod vissza. Utálod a hazugságokat, számodra az őszinteség mindennél többet ér. Ha valaki felől nem ezt tapasztalod, a lehető legmesszebbről próbálod elkerülni. Sosem bízol meg addig valakiben, amíg nem vagy teljesen meggyőződve arról, hogy jó embernek öntöd ki a szíved.

Hozzászólások: