Ez történik veled 2016-ban a számmisztika szerint!

A harcos 2015 után zűrzavaros év következik ? 2016-ban a tisztánlátás, a realitás érzékünk és a józanságunk megőrzése lesz a legfontosabb feladat. 2016 az érzékeny, érzelmes emberek számára lehet különösen veszélyes!

77966_szammisztikamasik-640c

Lássuk, milyen energiákat hordoznak egyenként a dátum számjegyei!

2-es és 0
2000-től 2099-ig továbbra is a 2-es, a Hold (befogadás, nőiesség, víz, érzékenység) energiája a zéró által felerősítve (20..) az erős érzelmeket biztosítja.

1-es
A 2016-os dátumban az 1-es a Nap, tüzes bolygó, nagy energiákkal, kreativitás, tudatosság, akaraterő, ego.

6-os
A 6-os a Vénusz, a szeretet, a boldogság száma, nőies, érzelmi energia, előtérbe kerül a harmónia és az anyagi biztonságra való törekvés.

A számjegyek összértéke

2016-os évet a 9-es energiája befolyásolja döntően, hiszen a dátum számjegyeinek értéke ezt adja ki.
2016 = 2+0+1+6 = 9
A 9-es a Neptunusz, a Vénusz felsőbb oktánja, az önzetlen szeretet száma, a tenger, az érzelmek tengere is. Köd, homály, álom, illúziók, eltűnés, megcsalás, csalódás.

Mire számíthatunk?

Ebben az évben túl sok lesz az érzelmi energia: 2, 6, 9, még szerencse, hogy az 1-es is benne van, ami racionalitás energiáit mozgósítja.

Azért vannak veszélyei a 2016-os évnek, mert a sok érzelem elbizonytalanít. Az érzékeny, érzelmes emberek (2,6,9) számára lehet különösen veszélyes! Elveszíthetjük a realitásérzékünket, befolyásolhatóvá válhatunk, ami rossz döntésekhez vezethet.

Nagyon fontos, hogy ne dőljünk be semmilyen ígérgetésnek. Bármennyire is nehéz, tudatosan, objektíven, reálisan nézzünk mindent, mert veszteségeink lehetnek!

Ez egy lezáró év, a következő nagyon fontos évet, az újrakezdést készíti elő! Éppen ezért az emberi kapcsolataink felülvizsgálatának is itt az ideje! Csalódásokra számíthatunk. Ki fog derülni, hogy a jövőben kire és mire nincs szükségünk, nyugodt szívvel váljunk meg tőle.

Legyünk óvatosak!

Ebben a dátumban szerepel a 16=7 (Szaturnusz), ami a numerológiában baljóslatú szám. A Tarot-ban a Torony című lap, a villámsújtotta ember, aki lezuhan a toronyból. Tehát, ha 2016-ban olyan döntéseket hozunk, ami nem a szellemi fejlődésünket segíti, a Sors hamar jelez, korlátokat kaphatunk!

Az összetartozás érzése

A 6-os (Vénusz) a fizikai síkú szeretet száma, a 9-es (Neptunusz) a Vénusz felsőbb oktávja, az önzetlen szeretet száma. Az összetartozás, a családban, a hazánkban, ha képesek leszünk odafigyelni egymásra, megerősít minket! Ez a mi lehetőségünk!

Hozzászólások: