A szódabikarbóna villámgyorsan megállítja a hajhullást és gyorsítja a hajnövekedést!

A szódabikarbóna rendkívül sokoldalú. A ház körül ezernyi módon felhasználhatjuk és különböző egészségi problémákat is kezelhetünk vele. De azt gondoltad volna, hogy a hajadra is teheted? Olyannyira, hogy a szódabikarbóna az egyik leghatékonyabb természetes szer a haj számára! Használhatod akár sampon helyett is.

Hajnövesztés

Ez a biztonságos és hatékony készítmény természetes módon tisztítja meg a hajat és egészséges állapotba hozza. Ha nem hiszed, összegyűjtöttük a szódabikarbóna 3 legfőbb hatását a hajra!

1. Eltávolítja a hajápoló szerek maradványait

Bármilyen terméket is használsz a hajadra, biztos lehetsz benne, hogy a szódabikarbóna megtisztítja tőlük a hajszálakat és a fejbőrt is. A sampon, a balzsam, a hajhab, hajlakk maradéka elnehezíti és zsírossá teszi a hajat. Tökéletes megoldás erre a szódabikarbóna, ami alapos tisztítást végez.

2. Eltávolítja a klórt

Aki gyakran jár uszodába, jól tudja, hogy a klór mennyire károsítja a hajszálakat. Néha még a hajszínt is képes megváltoztatni. A szódabikarbónával eltávolíthatjuk a fejbőrről és a hajszálakról a klórt, így megvédhetjük hajunkat a károsodástól.

3. Hajnövesztés

A sokféle hajápoló termék nemcsak elnehezítheti a hajszálakat, de le is állíthatja a hajnövekedést. A szódabikarbóna azonban hatékonyabban tisztít, mint bármely sampon. Segít megszabadulni a piszoktól és a kémiai anyagoktól, ezzel nagyban elősegíti az egészséges és erős haj növekedését. Víz és szódabikarbóna 3:1 arányával kiváló sampont készíthetsz! Minél több hajad van, annál nagyobb mennyiségre lesz szükséges belőle. Vállig érő hajhoz használj 1 evőkanál szódabikarbónát és 6 evőkanál vizet. A szódabikarbónát önmagában száraz hajon is alkalmazhatod.

A keverékkel dörzsöld be a fejbőrödet és a hajszálakat egészen a gyökerüktől kezdve a hajvégekig. Néhány percig hagyd hatni, majd meleg vízzel mosd le. Víz és almaecet 4:1 arányú keverékével öblítsd le. Csepegtethetsz hozzá egy kevés illóolajat is a jobb illat érdekében.

A szódabikarbóna olcsó és teljesen mentes a kémiai anyagoktól. A legjobb szer ahhoz, hogy újjáéleszd a hajad!

Hozzászólások: