5 angyali üzenet 2018-ra, melyet érdemes lesz megfogadnod!

Az angyalok a mi őrzőink és útmutatóink. Ők a szeretet és a fény isteni szellemi lényei, akik együttműködnek velünk, emberi lényekkel, hogy segítsék az életünket. Mindenkinek van saját őrangyala, sőt van olyan, akinek egynél több is. Az angyalok tiszteletben tartják a szabad akaratunkat, és nem fognak közvetlenül beavatkozni az életünkbe, hacsak erre nem kérjük őket, ha úgy érezzük, válságba kerültünk. Amikor útmutatást kérünk, az angyalok az intuícióinkon és egyéb más módokon keresztül is kommunikálnak velünk. Ha bizonytalanok vagyunk egy kérdést vagy döntést illetően, mindig bátran fordulhatunk hozzájuk. Jelzéseik segíteni fognak minket, erősítik intuícióinkat és megadják a kellő magabiztosságot ahhoz, hogy lépjünk.
Az Újév közeledtével lehetőségünk nyílik arra, hogy mindannyiunk megkapjuk az angyali útmutatást. Íme, 5 angyali üzenet, amelyek segítségedre lesznek, hogy a 2018-as éved csodás legyen.

1. Találd meg az életképedet
Úgy nem tudod megteremteni az álom életedet, ha nem tudod, hogy pontosan mit szeretnél. A látványterv, amelyen szerepel, hogy mit szeretnél elérni és hogy mik a számodra valóban fontos dolgok, nagy segítséget fognak nyújtani számodra, hogy 2018-ban valóra is válhassanak. Meghatározza majd a szükséges irányvonalakat számodra, hogy az életed a megfelelő irányban és módon haladhasson a célod felé. Kezdd el egy üres hirdetőtáblával, és helyezz rá képeket, gondolatokat, szavakat, motívumokat, amelyek tükrözik az életed minden területére vonatkozó elképzeléseidet; beleértve az életed célját, a spiritualitást, a bőséget, az önszeretetet, a kapcsolatokat, az utazást, az anyagi vágyakat stb.2. Rendezd el az anyagi ügyeidet

Nem tudsz javítani az anyagi helyzeteden, ha nem tudod pontosan, hogy jelenleg hogyan is néz ki. A pénz egyszerűen egyfajta energia. Hogy hogyan fekteted be (nem az, hogy hogyan költöd), fog a gazdagság és a jólét szintjére hangolni. A jólét veled született jogod és nem fogod tudni teljes mértékben kihasználni korlátlan potenciálját, ha nem érted meg teljesen a jelenlegi szokásaidat. A tudás a hatalom, és minden pénzügyedet nyomon követni, ami befut, és kifelé áramlik, hatalmas segítséget nyújt oly módon befektetni az energiát, hogy összhangban álljon az életképeddel.

3. Nyílj meg a befogadásra!
Az álmaid csak mások (köztük az angyalok) segítségének elfogadásával valósíthatóak meg. Ha nem vagy képes az igényeidet megfogalmazni és kívülről érkező segítséget elfogadni, akkor a korlátozó energiáddal gátat állítasz magadnak. Ha ellenállsz, még valami olyan egyszerű dolognak is, mint egy ajándék vagy egy bók, akkor blokkolod az energia kölcsönös adását fogadását is, megnehezítve azt, hogy ötleteket, ihletet, lehetőségeket, erőforrásokat, motivációkat és minden egyebet is befogadhass, amire szükség van a megnyilvánuláshoz. Nyitott szívű, őszinte fogadtatás nélkül, amit adnál is, egyensúly nélküli lesz.

4. Engedd el!
A lemondás és az önmegadás az benső énünk megnyilvánulásának egyik útja. Ha felhagysz az ellenőrzés szükségességével, az elvárásokkal, az aggodalommal vagy türelmetlenséggel, lehetővé teszed az angyalok számára, hogy a csodás tevékenységüket végezhessék a nevedben. Azt is el kell engedned, ami következetesen, negatívan befolyásolja az energiáidat; a kapcsolatoktól kezdve a vagyonig, ha nem hoz valamilyen módon örömöt vagy értéket az életedbe, akkor vedd fontolóra, hogy érdemes elengedned.

5. Álmodj nagyobbat!
Ne kicsiben játssz, biztonsággal és félve! 2018 az az év, amikor folyamatosan kifelé kell tartanod a komfortzónádból; itt az ideje magasabbra emelni a lécet, minden egyes nap. Ha álmaid könnyen elérhetőek és kényelmesek, akkor nem elég nagyok. Nem arról van szó, hogy szinte megvalósíthatatlanul irreálisak legyenek, hanem arról, hogy hangot adj végre annak, amit valóban akarsz, ahelyett, hogy megelégednél azzal, amid van, mert félsz nagyobbra vágyni.

Hozzászólások: