Elöl kapcsolod be a melltartót, vagy hátranyúlsz? Többet elárul rólad, mint hinnéd

Rengeteg dologra lehet következtetni a személyiségedre vonatkozóan abból, hogy milyen döntéseket hozol, és hogyan teszel bizonyos mindennapi dolgokat.
Ha hátranyúlsz
Ha először belebújsz a melltartóba, majd hátranyúlsz, és a hátad mögött, már a helyén kapcsolod be azt, nagy valószínűséggel támogató típus vagy, aki sokszor mások érdekeit helyezi a sajátjai elé.
Szereted az embereket, és igyekszel mindig olyanokkal körülvenni magad, akiket kedvelsz, és akik társaságában felszabadult lehetsz, jól érzed magad. A többség úgy gondol rád, mint a kedves, segítőkész lányra, akire mindig lehet számítani.
Jól kijössz másokkal, nem szereted a vitákat, és kifejezetten kerülöd azokat a helyzeteket, amelyek konfliktust szülhetnek.
Inkább magadban tartod a véleményedet, ha tudod, hogy azzal megbánthatsz valakit.
Ha elöl kapcsolod be, és megfordítod
Ha te is azok közé tartozol, akik először összekapcsolják magukon a melltartót, és csak utána fordítják meg és bújnak bele, megfontolt személyiség vagy. Szeretsz mindenről többször meggyőződni, és mindig biztosra menni. Nagy hatással vagy az emberekre, nehéz téged elfelejteni.
Ugyanakkor igényled a folyamatos pozitív visszajelzést, akkor érzed magad jól, ha mások éreztetik veled, hogy értékes vagy, és fontos, hogy elismerjék a külsődet is, hiszen különösen ügyelsz arra, hogy mindig jól nézz ki.
Ha előre bekapcsolod, és úgy veszed fel.Vannak, akik már előre bekapcsolják a melltartót, és úgy bújtatják át a fejüket rajta, mintha egy pólót vennének fel. Ha te is így csinálod, vezető típusú személyiség vagy. Nem szereted vesztegetni az időt, okos vagy és éles eszű. Bár gyors döntéseket hozol, rendszerint jó az első megérzésed, és igazad lesz.
Akkor érzed magad jól, ha tudod, hogy te irányítasz, és a kezedben tartod a dolgokat, hatalmad van azok alakulása felett. Ha valamit a fejedbe veszel, annak úgy kell lennie, és senkitől nem fogadsz el nemleges választ a kéréseidre.
Hozzászólások:

4 thoughts on “Elöl kapcsolod be a melltartót, vagy hátranyúlsz? Többet elárul rólad, mint hinnéd”

Comments are closed.