Egy férfi megkérdezte: Mi kell a nőknek, a pénzen kívül?

Vannak olyan férfiak akik tisztelik és becsülik a nőket és vannak olyanok akik csak azt mondják rájuk, hogy mindig elégedetlenek és nagy elvárásaik vannak.

Ma egy olyan hölgy válaszát olvashatjátok, aki nagyon szépen megfogalmazta azt, hogy mi kell egy nőnek.

Egy közösségi oldalon olvastam amit egy fiatal férfi kérdezett: “Hölgyeim mi kell nektek a pénzen kívül ebben az életben?”

Nagyon őszintén fogok válaszolni erre a kérdésre:

“Drágám, szükségem van stabilitásra, biztonságban akarom érezni magam melletted. Azt akarom, hogy legyen jövőm. Nem akarom, hogy csak azt mondd, szeretlek, érezni is akarom. Azt akarom, hogy bizonyítsd be a viselkedéseddel, a terveiddel, hogy ne a második helyen legyek az édesanyád után.

Biztos akarok lenni abban, ha megbetegszem akkor te nem leszel ideges, nem fogsz kiabálni, hanem segíteni fogsz nekem. Biztos akarok lenni abban, hogy nyugodtan elengedhetlek a világ bármelyik pontjára anélkül, hogy azon kellene rágódnom, hogy ott más nők is vannak.

Konkrét dolgokat akarok, nincs időm arra várni, hogy megkomolyodj, hogy kifizesd a házad hitelét és egyéb kifogásokat meghallhatnom, csak azért, hogy elkerüld a házasságot.

Nem akarom, hogy a gyermekeimnek azt kelljen elmagyarázzam, hogy az apjuk nem bízik magában és mindentől fél, és újra depresszióban szenved, amit távol a családjától kezelnek, a haverokkal, a sarki kocsmában.

Nem akarom azt, hogy néhány év elteltével arra jöjjek rá, hogy feleslegesen töltöttem az időmet. Nincs szükségem a barátaid beleegyezésére, az édesanyád szeretetére. Egy igazi férfire van szükségem! Ha gyáva vagy és nem tudod vállalni a felelősséget, akkor bármilyen gazdag lehetsz, nem fogsz érdekelni. Egy igazi férfira van szükségem!”

Hozzászólások: