Egy 53 éves hölgy meglátásai az életről! Nem azért élek, hogy más után összeszedjem a lakást!

Néhány évtizede a nők kikapcsolódásként azzal töltötték az idejüket, hogy magazinokat olvastak. Főleg azok a cikkek érdekelték őket amelyekben a hírességek osztották meg a titkaikat a fiatalság megőrzéséről és a szép időskorról.

Aki most a harmincas éveiben jár, annak szeretnénk egy tanácsot adni, ne pazaroljátok az időt arra, hogy az örök szépséggel foglalkoztok, mert ez egy olyan harc amelyben ti vagytok a vesztesek, az életkor pedig a nyertes.

Az öregedés folyamata nem annyira drámai

Általában a hölgyek az életük felét azzal töltik, hogy a szépségük megőrzéséért harcolnak. Erre semmi szükség, inkább örülni kell az életnek.

Sokan úgymond egy álarcot hordanak azért, hogy más embernek nézzenek ki mint amilyenek, komplexus nélküliek, elegánsak és fiatalok. Az ősz halszálakat hajfestékkel takarják el, a testüket folyamatosan ellenőrzik, nehogy felszaladjon egy plusz kiló. Ezért sokan tesznek is, kocogni járnak a fiatalság és a szépség megőrzéséért.

Egy 53 éves nő a következőket mondta:

Két éve a hajam természetes színű, megváltoztattam az étrendemet. A 10 kg súlyfeleslegem addig nem okozhat nekem semmi problémát, amíg jól érzem magam és boldog vagyok. Elhatároztam, hogy nem hosszabbítom meg a fitnesz bérletemet, mer az összes mozgásforma közül a legjobban a reggeli futást szeretem.

A kozmetikumok használatát is csökkentettem, egy arckrémet és egy szempillaspirált használok.

53 évesen egy boldog nő vagyok, de a lelkemben csak 30 éves vagyok. Tisztában vagyok azzal, hogy vannak ráncaim, hogy van egy kis súlyfelesleg a hasamon és a pigment foltok is megjelentek rajtam, de nem érdekel, már nem törődöm vele.

Forrás

Hozzászólások: