Amit tegnap értem TETTÉL, arra nincsenek szavak! Szeretném,ha eljutna hozzá üzenetem!

Amit tegnap értem TETTÉL, arra nincsenek szavak! Szeretném,ha eljutna hozzá üzenetem! Kérlek szépen osszátok!

Mindig is szerettem estefelé egyedül sétálgatni a városban és a kevésbé nyüzsgő külvárosi részein is Pestnek. Főleg este, ezeken a forró napokon. Tegnap is így tettem, amikor hazafele a Kerek erdő parkon keresztül haladva megtámadott egy 3 fős társaság. Gondolom látták, hogy nem vagyok egy mai csirke és este is volt, egyedül is voltam.

Így odajöttek hozzám, majd mondták, hogy pakoljak ki mindent ami nálam van. Azonnal! Koromból fakadóan, nő létemre nem akartam és nem is tudtam ellenkezni és kipakoltam mindent amit általában a sétáláshoz magammal szoktam vinni.

Mobiltelefon, pénztárca, kulcs stb. De a fiatal suhancok ekkor már hangosan ordibáltak velem, gondolom ez hívhatta fel az arra futó fiatal ember figyelmét is, aki odajött és megmentette – bearanyozta a napomat! (azaz az estémet).

A jó felépítésű fiatal ember azonnal ide futott, akkor már egyből látta, hogy mi a helyzet és határozottan cselekedett!

Kitépte az egyik fiatal kezéből a pénztárcám és telefonom, majd azonnal lekevert neki egy hatalmas pofont, erre a többi kettő úgy megijedt, hogy azonnal elfutott! Tisztára, mint a filmekben, komolyan mondom. Én már biztos voltam benne, hogy kész ennyi volt és már magamban csak azt kívántam, hogy megússzam verés nélkül.

De HÁLA ennek a fiatalembernek, akiről csak annyit tudok, hogy Zsoltnak hívják (mert egy gyors hálálkodás és szócsere utána azonnal futott is tovább) semmi bajom nem történt, és még a személyes tárgyaim is megmaradtnak!

Kedves Zsolt, mert többet nem tudok rólad! Szeretném, ezúton is megköszönni, amit tegnap értem tettél! Nem hiszem, hogy ezt olyan sokan tették volna meg, főleg ebben a kifordult világunkban.

Remélem, valahogy viszont találkozol ezzel az írásommal, én biztos örökre emlékezni fogok arra amit értem tettél! Ha esetleg eljut hozzád eme írásom, jelölj be Facebookon:

Kondacs Mária – Budapestről. Egyszerűen felemelő és jó érzés, hogy vannak még ilyen emberek köztünk! Kívánom, hogy legyen még sok ilyen Zsolt nem csak hazánkban, hanem mindenhol a világban! ?

Kérek szépen mindenkit, ha tehetitek, csak egy megosztást kérek, szeretném és remélem, hogy megkapja Zsolt, az én “hősöm” ezt az üzenetet! HÁLÁSAN Köszönöm, Kondacs Mária

Hozzászólások: