A biztonsági őrhöz közeledik a kabalafigura. Ami ezután történik, megérdemli a tapsot! ? VIDEÓ

Érdekes eset történt a minap a Houston Astros pályáján. Egy baseball meccs előtt a csapat Orbit nevű kabalája táncba kezdett, a közönség nagy örömére, amire az egyik biztonsági őr különös válaszreakcióval válaszolt.

orbit-tanc

A kabalafigura a pálya szélén mutatta meg a közönségnek tánctudását, miközben egyik biztonságit akarta jobb kedvre deríteni. Nagy volt a megdöbbenése, amikor a biztonsági ellökte magától, majd profi táncosként elkezdett táncolni.

Annak ellenére, hogy elég testes férfi volt a biztonsági ember, mozdulatai tele voltak energiával, még egy profi is megirigyelhette volna. Természetesen a stadion közönségét sem hagyta hidegen a dolog, egyből tapsviharba kezdtek a nézők.

Nagy bátorságra vall, ha valaki ország világ előtt megcsillogtatja tehetségét, a közönség minden bizonnyal megőrzi emlékezetében Orbit és a biztonsági őr ?konfrontációját?. A tánc végén még a kabala is gratulál a tehetséges biztonsági őrnek.

Nézd meg a videót és ha tetszett oszd meg barátaiddal is!

https://www.youtube.com/watch?v=oVH3j31pV7Y [embedplusvideo height=”480″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1xZOmUI” standard=”http://www.youtube.com/v/oVH3j31pV7Y?fs=1″ vars=”ytid=oVH3j31pV7Y&width=640&height=480&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep5038″ /]

Hozzászólások:

3 thoughts on “A biztonsági őrhöz közeledik a kabalafigura. Ami ezután történik, megérdemli a tapsot! ? VIDEÓ”

Comments are closed.