Ahogyan nyalsz, olyan a jellemed !

 

Egy érdekes kutatást végeztek brit tudósok, hogy ahogyan az ember a fagylaltot fogyasztja, az mennyi mindent elárul a személyiségéről. Összeszedtük a legárulkodóbb jeleket:

touhutipat-img

Határozott:

Akik élből leharapják a fagyi tetejét általában merevebbek, de nagyon határozottak. Nem annyira keresik az izgalmakat, inkább a  jól megszokott, biztos dolgokat szeretik.

Buja:

Akik nem csak nyalogatják, de az ajkukkal teljesen körbeölelve szopogatják a fagyit, általában az átlagnál nyitottabbak az ‘újra’, és nagyon kedvelik a pikáns helyzeteket.

Kreatív:

Akik a fagyit úgy nyalják, hogy igyekeznek a megszokottól elrugaszkodó alakúvá varázsolni a gombócokat, azok általában erős képzelőerővel vannak megáldva és szeretnek újat alkotni.

Álmodozó:

A kicsit lunatikusabbak körkörösen, a széleiről közelítik meg a feladatot. Sokszor belefeledkeznek a fagyijukba, így közülük látni a legtöbb fagyipacát a pólókon.

Frusztrált:

Akik a tölcsér alját leharapva várják, míg az olvadó fagyi a szájukba folyik, azok általában nem elégedettek önmagukkal, és emiatt másokra is szigorúbb szemmel néznek. Komplexusaikat orruk alat dörmögő utálkozással kompenzálják.

Van még az a típus, aki képes kérni egy tölcsér pörköltet, de azok csak szimplán hülyék?

Ti hogy nyaltok?

Hozzászólások:

One thought on “Ahogyan nyalsz, olyan a jellemed !”

Comments are closed.