6 nagyon kínos nyári baki, amit mindenki észrevesz, csak az elkövető nem

Nyáron sok kínos tévedés lehetőségének vagy kitéve.

Nyáron nem csak úgy hibázhatsz, hogy a nem megfelelő ruhadarabokat kombinálod egymással, vagy túl lenge holmit veszel fel: a divatbakikon túl is ejthetsz kellemetlen malőröket. Megmutatjuk, mik a leggyakoribbak, amik neked lehet, hogy fel sem tűnnek, de másnak vonzzák a tekintetét.
baki_izzadsagfolt
Mindig nappali fénynél sminkelj, mielőtt kilépsz az utcára, ne lámpánál, mert a napfény az összes apró hibát megmutatja, amit a sötét szobában nem veszel észre. Arra is vigyázz, hogy ne legyen túl erős a smink, mert ami este vagy egy borongós napon megállja a helyét, az kánikulában túl sok lehet.
 
Sokan nem figyelnek rá, milyen színű melltartót vesznek fel, pedig egy világos ruha alá olyat érdemes viselni, ami nem üt át az anyagon. Ilyenkor kerüld a fekete, kék vagy más sötét színű fehérneműt. Akkor is ügyelj rá, hogy ne kandikáljon ki a pánt, ha nyitott hátú ruha van rajtad.
 
Ha otthon szőrtelenítesz, alaposan vizsgáld át magad, mielőtt befejezed, mert a nehezen elérhető helyeken maradhatnak szálak, amiket te nem veszel észre, de másnak szemet szúrhat
 
Ne csak az arcápolásra figyelj! Bikiniben és nyári ruhában láthatóvá válnak a háton lévő pattanások, mitesszerek – 
 
Ha fehér szoknyát vagy nadrágot veszel fel, fokozottan figyelj oda, hogy ne ülj olyan helyre, ahol összekoszolódhat. A világos színű ruhákon minden meglátszik, te pedig észre sem veszed a nagy foltot a fenekeden.
Hozzászólások: