EZ A CSINOS LÁNY VÁRATLANUL MEGHALT PEDIG FIATAL ÉS SPORTOS VOLT. A HALÁL OKA MEGDÖBBENTŐ, VALÓSZÍNŰLEG TE IS CSINÁLOD

Lanna Hamann 16 éves korában elment nyaralni a családjával és néhány barátjával, mindenkinek jó kedve volt, senki sem gondolta volna, hogy életük legrosszabb nyaralása lesz.

csinos-fb-800x419

Egyik reggel Lanna lement a tengerpartra futni, ahol váratlanul összeset, próbálták újraéleszteni de nem sikerült. Mindenkit lesújtott Lanna halála, hiszen egy fiatal, sportos, csinos, energiával teli lányról volt szó. Mindenki értetlenül állt a történtek előtt. Az édesanyja elmondása szerint a lány a halála napján nem ivott vizet, csak energiaitalokat ivott és ő erre gyanított, hogy ez okozhatta a halálát.

lany-kep

Jack Wolfson kardiológus megerősítette az anya feltételezését és megállapította, hogy a rendszeres energiaital fogyást miatt állt meg a lány szíve. Az energiaitalok túl sok cukrot és túl sok koffeint tartalmaznak ami nagyon veszélyes még egy egészséges, sportos emberre is, befolyásolják a vérnyomást és a pulzust.

 

Az elhunyt lány anyukája mindenkit arra kér, hogy senki se fogyasszon energiaitalokat mert bárkivel megtörténhet az ami a szeretett lányával.

Hozzászólások: