6 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Egy szakításon túllendülni mindig nehéz dolog. Cikkünkből kiderülnek azok a jelek, amiket ha észreveszel magadon, akkor készen állsz egy új szerelmi kapcsolatra.

boldog_par_twolittlefleas_co_uk_2014_2

1. Teljesen elfelejtetted az exedet

Ha meghallod a kedvenc számotokat, nem kezdesz el zokogni. Amikor visszagondolsz a múltra, csak röhögsz rajta, és arra gondolsz, hogy a következő párod milyen lesz majd. Hidd el, sokkal jobb.

2. Csak egy férfit akarsz

A legtöbb nő életében van egy olyan pont, hogy minden férfivel ágyba szeretne bújni. Ha ez az érzés megszűnik, és úgy döntesz, hogy megszeretnél végre állapodni valaki mellett, akkor készen állsz egy komoly kapcsolatra.

 

3. Különbség munka és szerelem között

Ez egy nagyon fontos pont, ugyanis ha nem tudjuk, hogy mikor melyik a fontosabb, akkor bizony nem lesz sok jövője a kapcsolatodnak. Vagy a munkádnak. Rosszabb esetben egyiknek sem. Próbálj meg mérlegelni, old meg a problémákat, és baj nem lehet.

4. Nem hasonlítod magad a többi nőhöz

?De az a csaj annyira csinos. Én miért nem lehetek olyan, mint ő?? Válasz: mert mindannyian másak vagyunk. Te soha nem leszel olyan, mint a nő a magazinból, de a nő a magazinból sem lesz olyan, mint az a másik nő a magazinból. Ha valaki szeret téged, akkor az magadért szeret.

5. Mondj nemet a hétvégi buliknak

Aki meg szeretne állapodni, annak nem állhat minden hétvégéje bulizásból. Mindannyian szeretünk táncolni, de egy ilyen hétvégi buli miatt a kapcsolat a végéhez is érhet. Döntsd el, hogy szerelmet akarsz, vagy minden hétvégén bulizni.

6. Nyitott vagy a szerelemre

Egy igazi kapcsolat mindig a szerelemre épül. Ha ez nincs meg, akkor soha nem lesz ?szerelmi kapcsolat?. Gondold át, hogy mit akarsz és hogyan. Ha nem állsz készen arra, hogy szerelmes legyél, akkor hagyd az egészet, és később térj vissza a témára.

 

Hozzászólások: