ÁLMÁBAN MÁSZOTT RÁ SZOMSZÉDJÁRA A TÜZES NŐ

A háromgyermekes családanya egy ideje rá volt indulva a szomszédjában lakó úriemberre, és vágyát csillapítandó, betört annak házába, hogy megszerezze magának a hőn áhított skalpot.

6a0134860e42be970c013487b6e885970c

Chantae Gilmanről nem mondhatjuk, hogy nem a tettek embere. A 28 éves amerikai asszony már jó ideje szimpatikusnak találta a szomszédjában lakó fiatalembert, ám a férfi nem igazán viszonozta közeledését. A háromgyermekes nő aztán az egyik éjjel úgy döntött, megszerzi magának, amit akar. Betört a férfi házába, aztán felosont a hálószobájába, majd nemes egyszerűséggel pucér alsótesttel rávetette magát. Miután sikerült áldozata férfiasságát magába erőltetni, kihasználva 100 kilónyi erejét, gyakorlatilag megerőszakolta a szerencsétlen férfit.

? A férfi egy fárasztó munkanapon volt túl, ezért beszámolója szerint hazaérkezése után szinte azonnal álomba zuhant. Amikor felébredt moccanni sem tudott a rajta lévő nőtől, aki kezével lefogta a fejét is. ? idézi a Mirror Roger Ishimitsu nyomozót.

A neve elhallgatását kérő áldozat azt mondta a rendőröknek, hogy amikor magához tért, megpróbálta lerúgni magáról a tüzes asszonyt, ám a nő csak annyit mondott neki, hogy maradjon csöndben, mert akkor hamarabb túllesz a megpróbáltatásokon. Miután végeztek, Gilman angolosan távozott.

Az egyébként bipoláris személyiségzavarban szenvedő nő beismerte tettét, így betörés és nemi erőszak vádjával áll bíróság elé. A vádalku alapján két év próbaidőre bocsáthatják tettéért.

Hozzászólások: