6 igazságtalanság, amit csak a magas lányok élnek át

Ha magasabb vagy az átlagnál, tudod, miről beszélünk.

Az európai nők átlagos testmagassága 160 centiméter körül van. Aki ennél tíz centivel magasabb, már bőven a magas nők táborát erősíti, ha pedig ennél is többet mutat a mérőszalag, még bonyolultabb az élet. Ha eltérsz az átlagtól, szinte naponta olyan megkülönböztetésekkel szembesülhetsz, amit egy 165 centis nő sohasem él át ? még jó, hogy egy idő után ezeket megtanulod kellő humorral kezelni. Összegyűjtöttük a hét leggyakoribb igazságtalanságot, amit csak egy magas lány érthet meg!

Míg a barátnőid nagy része azon problémázik, hogy nem kapnak magukra olyan farmert, amit ne kellene felhajtani, te örülsz, ha nem rövid az újonnan vásárolt nadrág, ami mindenhol máshol tökéletes. A miniruhák pedig leginkább felsőnek illenek be rajtad.

tumblr_lgszxaiLIZ1qcnnkco1_500_large

  • A pártalálás sem egyszerű, és bár a szerelem nem méret kérdése, mégis örülsz, ha olyan pasit találsz, aki cipőben is legalább olyan magas, mint te.
  • Úgy érzed, a magas sarkú cipőt nem neked találták ki. Amúgy is kitűnsz a tömegből, de ha felveszel egy ilyen topánt, kellemetlenül érzed magad a sok pici barátnő között
  • Jóindulatú ismerősök és ismeretlenek előszeretettel viccelődnek rajtad, szeretnek olyan jelzőkkel illetni, mint az égimeszelő, és legalább egyszer már biztosan feltették neked a kérdést, hogy ugyan kosarazol-e.
  • Ugyanilyen ismerős a kérdés, hogy miért nem modellkedsz. Ez tulajdonképpen még hízelgő is lehetne, de nem akkor, amikor véresen komolyan kérdezik, és nem értik meg a válaszodat.
  • A csoportképeken mindig a hátsó sorba kényszerülsz, vagy ha mégsem, rogyasztanod kell, hogy ne takard ki a többieket.
  • Ha lefogysz, mindenki túl vékonynak titulál, és az egészségedről érdeklődik, ha viszont felszedsz néhány kilót, nagydarabnak érzed magad.

Hozzászólások:

One thought on “6 igazságtalanság, amit csak a magas lányok élnek át”

Comments are closed.