5 jel, amiből biztosan rájössz, hogy szeret a párod!

Mi nők, hajlamosan vagyunk állandóan aggódni, és betegesen féltékenynek lenni még a szélre is. Olyankor is azt gondoljuk, hogy a párunk biztosan nem szeret, ha éppen egy vörös rózsával állít be. Mindig a hátsó szándék után kutakodunk, gyanakodunk, és kombinálunk.

Pedig egyszer, és mindenkorra megjegyezhetjük, hogy vannak hősszerelemes, hűséges, és kitartó férfiak. Az alábbi 5 jel egészen biztosan arra utal, hogy a párunk szeret.

1.Naponta többször hív, vagy üzenetet hagy

-még, ha nem is vagytok egész nap egymás mellett, akkor is többször hív, vagy üzenetet hagy. Vannak emberek, akiknek nagyon fontos, hogy állandó kapcsolatban legyenek a párjukkal. Ez leginkább akkor lehet fontos, ha távkapcsolatban vagytok. Ha többször ad jelet magáról egy nap, akkor biztosan nem kell aggódj.

2.Amikor melletted van, sugárzik a boldogság róla

-ha valaki szeret, az már az arcáról is látszik. Mindig mosolyog, nyugodt, és kiegyensúlyozott a társaságodban. A harmonikus kapcsolat alapja a bizalom, és a nyugalom.

3.Szereti a társaságod

-szinte elválaszthatatlanok vagytok, a szabadidejét is legszívesebben veled tölti, nem menekül a barátaihoz. Persze mindenkinek kell egy kis szabadidő, de van, aki akkor érzi teljesnek magát, ha mellette van a párja.

4.Megérint

-ha megsimogat, megfogja a kezed, végigsimítja a hajad, vagy arcod, akkor az szeretetteljes, gondoskodó, összetartozásról tanúskodik. Aki szeret, az szeret hozzád érni, vonzódik hozzád, gondoskodik rólad.

5.Mindig ott van melletted

-akkor is, ha rossz kedved van, vagy éppen nem vagy a legjobb formában. Vannak napok, amikor legszívesebben csak sírnál, és ki sem bújnál a takaró alól. Az igazi társad ilyenkor is szeret, megvigasztal, és a legszebbnek lát. Mert elfogad, és úgy szeret, amilyen vagy.

Hozzászólások: