– 3 KILÓ 72 ÓRA ALATT: EL­TÜN­TETI RÓLAD AZ ÚSZÓ­GU­MIT A FO­GYÓ­KÚ­RÁS ZÖLD KOK­TÉL

Könnyen el­ér­­hető alap­a­nya­­gok­­ból ké­szül ez az el­ké­pesz­tően ha­té­kony fo­gyó­kú­rás kok­tél. Na­ponta 3 pohár, és erő­fe­szí­té­sek nél­kül sza­ba­dul­hatsz meg a fölös ki­lók­tól. Rá­adá­sul a szer­ve­ze­tet is ki­vá­lóan mé­reg­te­le­níti. Kevesen tudják, hogy a remélt fogyás egyik legfontosabb feltétele, hogy a szervezet kulcsfontosságú szerve, a máj tökéletesen működjön. Ha ugyanis a helytelen táplálkozás miatt túlságosan sok  a szervezetben felgyülemlett káros anyag, akkor máj először kénytelen a méregtelenítő funkcióra koncentrálni.Ilyen esetekben sokkal nehezebb megszabadulni a felesleges kilóktól, mint általában. Ha pedig a máj túlságosan leterhelt, akkor a fogyás is megáll.

Éppen azért fontos a méregtelenítés, hogy a májad újult erővel láthasson neki a munkának, azaz a fogyásnak!

Ezt az egészséges koktélt mindenképp érdemes beiktatnod a fogyókúra idején. Az intenzív kúra három napon keresztül tart. Megtisztítja a májadat a méreganyagoktól – és ettől be fog berobbanni a fogyás!

FOGYÓKÚRÁS TISZTÍTÓ ZÖLD KOKTÉL

620x0 (5)

HOZZÁVALÓK:

  • 5 zellerszár
  • 3 zöld citrom vagy citrom
  • 1 csésze vágott petrezselyem
  • 3 pohár víz

ELKÉSZÍTÉS:

1. Csavard ki a citromok levét és rakd a turmixgépbe a petrezselyemmel és a zellerrel.

2. Majd öntsd hozzá a vizet is és így is keverd össze a őket.

Fogyassz belőle 3 pohárral (ebből az elsőt reggel, éhgyomorra) 3 napon keresztül. Egy kis szünet után (7-10 nap) megismételhető a méregtelenítés.

620x0 (6)

TIPP:

Spenótlevéllel, uborkával és gyömbérrel turbózhatod! Minél több

FONTOS!

A kúra mellé természetesen ehetsz is, de kerüld a nehéz, túl zsíros ételeket. Kenyeret, tésztát, krumplit ebben a 3 napban semmiképp ne egyél, alkoholt egyáltalán ne fogyassz!

Hozzászólások: