3 ÉVIG LESZ MIT NÉZNI A SZULEJMÁN RAJONGÓINAK

Másfél hónapos szünet után folytatódnak Szulejmán szultán mindennapjai az RTL Klub kép­er­nyő­jén. Ám a rajongók újra aggódnak, attól félnek, hogy nem vetítik le végig a sorozatot.

A török tévésorozatnak csak a Facebookon közel 113 ezer rajongója van, a sorozatot pedig részenként 7-800 ezren követik nyomon, közülük sokan felháborodtak, amikor a jóképű szultán és kedvenc felesége, Hürrem asszony történetét a Celeb vagyok, ments ki innen! reality miatt fefüggesztette a csatorna.

Ám szerdán a 100. részben újra láthattuk, amint az ágyasból lett szultána azon mesterkedik, hogy megölje Szulejmán elsőszülött fiát, Musztafát. És azzal a jóslattal is szembesülhettünk, hogy Hürrem legkisebb gyermeke, Cihangir éppen anyja ármánykodása miatt kapta életét gyötrő gerincbetegségét.

102555

Hürrem és Szulejmán. A szultánát alakító színésznô félig német, félig török. Jelenleg Berlinben él. A magyar rajongók nagyon szeretnék, ha az RTL Klub meghívná Meryem Uzerlit

Szerda óta újra felélénkült az élet a rajongók közösségi oldalán, de hiába tért vissza a történet, máris aggódnak vagy elégedetlenkednek. Éppen ezért a Bors munkatársa összegyűjtötte az oldalon leggyakrabban található rajongói kérdéseket, és feltette az RTL Klub illetékesének. Alább a válaszok.

27668

Az uralkodócsalád szerdáról szerdára több mint 700 ezer embert ültet a képernyő elé. 112 ezer rajongó a Facebook segítségével napi kapcsolatban van egymással. Több és hosszabb epizódot szeretnének kedvenc sorozatukból

Budapestre várják a szereplőket

Közeleg az év vége, ugye az ünnepi műsorrendben is helyet kap kedvenc sorozatunk? Nem fogják újra szüneteltetni?

A két ünnepi szerdán, december 24-én és 31-én nem lesz Szulejmán, egyébként továbbra is folyamatosan szerdánként látható.

Nem lehetne egy résznél többet levetíteni belőle? Nem gondoltak arra, hogy napi sorozatnak vágják meg?

Ha szerdánként két rész menne, akkor éjszakába nyúlóan, túl későn érne véget. A hét többi napján a nézők más kedvenc sorozatait adjuk, akkor ők lennének elégedetlenek.

Hány rész van még hátra a sorozatból? Igaz, hogy a harmadik évadot, ami Törökországban áprilisban ért véget, nem veszi meg a csatorna?

Még több mint 150 rész van vissza (az kb. három év), ezeket folyamatosan adja majd az RTL, a tervek szerint az utolsó szériát is láthatják a nézők.

A Hürremet játszó főszereplő Berlinben él. Nem gondolt arra a csatorna, hogy meghívja Magyarországra?

Egyelőre nem.

Hozzászólások:

8 thoughts on “3 ÉVIG LESZ MIT NÉZNI A SZULEJMÁN RAJONGÓINAK”

Comments are closed.