Megkérdeztük, mi a legvonzóbb női tulajdonság: ettől dobja el az agyát a pasi!

Nőként hajlamosak vagyunk mindent kicsit túlkomplikálni, és olyan tulajdonságokat keresni magunkban, melyekről feltételezzük, hogy a férfiak számára fontosak. Sőt, sokszor nemcsak keressük, de megpróbáljuk ezeket létrehozni, még akkor is, ha a személyiségünkbe egyáltalán nem passzolnak bele.

tini_lanyok_fekve

 

Pedig a pasik nem vágynak ezekre a fantazmagóriákra, ők az ízig-vérig nőket szeretik

Mosoly

  • Lehet, hogy elcsépelt lesz, amit most mondok, de nekem egy mosolynál nincs szexibb tulajdonság egy lányban ? mondta el Kristóf. Ettől mindenki arca megszépül, ráadásul jólesik, amikor az ember ilyenfajta kedvességet kap.

Talán kissé régimódi a felfogásom, de tényleg nagyon szexi az, amikor egy lány mosolyog, és tudod, hogy az csak neked szól. Emellett nem lehet csak úgy elmenni.

Humor

  • Én a humorra szavazok ? fűzte hozzá Marci. ? Egy besavanyodott csajjal nem tudok mit kezdeni, szerintem kell az, hogy egy lány képes legyen nevetni még a lehetetlenebb helyzetekben is. Vagy akár saját magán. A humor sok mindent megold, még az első randi feszültségét is csillapítja, tehát én amondó vagyok, hogy a vidámságnál nincs szexisebb női tulajdonság.

Csinos külső

  • Adok a külsőségekre, ezért nekem fontos, hogy egy lány csinos legyen. Nem feltétlenül topmodell alkatra gondolok, sőt, az csak jó, ha van egy kis husi, mert így van mit fogni.

Sokkal inkább az a fontos, hogy alkatához illően öltözködjön, legyen a megjelenése vonzó és ápolt. Az, hogy mi van rajta, innentől kezdve nem sokat számít. Na jó, egyvalami mégis, ne legyen közönséges – mondta el Ádi.

Magabiztosság

  • Én a magabiztos csajokat kedvelem, akik bevállalósak. Például, ha egy lányban van annyi bátorság, hogy randira merjen hívni, az nagyon szexi. De minden olyan szituációban, amikor egy lányból sugárzik a magabiztosság, elvesztem a fejem. Szinte megvadít egy ilyen kisugárzás, ezért én erre szavazok – nyilatkozta Krisztián

Hozzászólások: