Próbáld ki ezt a módszert és 10 nap alatt csodát művel a lábaddal

A lábunkon több szépség és egészségügyi probléma is jelentkezhet, többek között a tyúkszem, a repedt sarok vagy egyéb betegség. Mindegyikre más-más drága gyógymód létezik, az alábbi viszont egyben képes kezelni mindet, olcsón és egyszerűen.

A repedezett sarok száraz, néha fájdalmas, ahol elszíneződik a bőr, sárgás vagy barnás árnyalatúvá változik. A repedezett, bőrkeményedéses sarok azonban nem csak csúnya látvány, de egészségügyileg sem túl előnyös, hiszen képes akár gyulladások kialakulásához is vezetni.
A repedt sarok nedvesség hiányához vezet, amit okozhat az egészségtelen táplálkozás, a rossz cipő, az öregedés, a hosszan tartó állás, és mindez bőrbetegségeket, ekcémát, pikkelysömört, tyúkszemet, cukorbetegséget, vagy pajzsmirigy problémákat is okozhat. Ebben a cikkben erre találhatunk egy egyszerű házi megoldást, orvosságot.

Íme a módszer:

14520593753194_72403983952523_db

Törjünk össze 10 aszpirin tablettát porrá és öntsünk rá 250 ml 7,0%-os alkoholt. Hagyjuk 1-2 napig állni egy lezárt üvegben. Egy géz lapocskát áztassunk ebbe a folyadékba, tegyük a repedezett sarokra és fóliával rögzítsük a lábra, majd húzzunk rá egy zoknit. Hagyjuk így egy éjszakán át, végül reggel vegyük le a kötést és mossuk meg a lábat. Egy habkő segitségével dörzsöljük le a hámló réteget, majd egy zsírosabb krémmel kenjük be. Ez a módszer a legdurvább bőrkeményedéssel képes 10 napon belül felszámolni, az alapján ismételjük meg az eljárást, hogy milyen mértékű a bőrkeményedésünk és mennyi idő alatt sikerül megszabadulnunk tőle.
Ez a fóliázós módszer hatékonyan kezeli a visszereket is, ha szeretnénk eltüntetni őket, akkor az érintett területre helyezzünk gézt és ott fóliázzuk be.
Hozzászólások: