22 jel, hogy megtaláltad a leendő férjed

Egy újabb kapcsolat a sok közül vagy most végre talán révbe érsz? Segítünk, hogy rájöjj: a pasid nem csak egy a sok közül, hanem a nagy Ő, a tökéletes férjnek való, sőt, szerintünk ő kellene, hogy a férjed legyen!

shutterstock_59837878 (1)

01. Állandóan veled dicsekszik- Előléptettek a munkahelyeden, kettesed van a lottón vagy ?csak? sikerült újabb futó rekordot állítanod? Biztos, hogy bárhova is mentek és bárkivel is találkoztok, el fog vele hencegni.
02. Képes áldozatot hozni érted ? És persze te is érte. Ha kell, még egy másik városba is elköltözne, ha mondjuk téged áthelyeznek. De ha továbbképzés miatt az iskolapadba kell visszaülnöd, akkor is támogat, és ha kell, veled együtt készül a vizsgáidra.
03. Ugyanúgy gondolkoztok ? Mindketten családcentrikusak vagytok, vagy mindkettőtöknek első a karrier? Fontos számotokra a mozgás és az egészséges táplálkozás vagy jobb szerettek esténként együtt összebújni és nagyokat is enni? Bárhogy is legyen, fontos, hogy hasonlóan gondolkozzatok dolgokról, mert úgy jó pár vitát spóroltok meg magatoknak.
04. Még évek múlva is udvarias ? Kinyitja az ajtót, előreenged, kihúzza a széked, felsegíti a kabátodat. És nem csak az első pár hónapban, hanem akár 2-3, de akár 5 év múlva is.
05. Nem akar megváltoztatni téged ? Ismeri a nyűgjeidet, a szokásaidat, van, amit nem is feltétlenül szeret. Téged viszont annál inkább, és ezért inkább megszokja azokat, mert úgy szeret téged, ahogy vagy. És semmiképp sem szeretne megváltoztatni.
06. Nem a ruha miatt akarsz hozzámenni ? Nem azért akarsz összeházasodni vele, hogy végre férjhez menj, szép fehér ruhád legyen és egy igazán nagyot bulizhassatok. Hanem mert az ?igen? kimondásával is úgy érzed, még jobban egymáséi vagytok és hogy ez tényleg örökre szól?
07. Nem bírjátok ki sokáig egymás nélkül ? Évek múltán se tudtok külön lenni, vagy ha muszáj, akkor nagyon megszenvedtek minden külön töltött napot, és estét. Egymás nélkül pedig kifejezetten utáltok aludni.
08. Még a távkapcsolatot is túléltétek ? Ha viszont rákényszerültetek hosszabb vagy akár csak rövidebb ideig is a távkapcsolatra, akkor már valószínűleg mindent kibírtok. A hosszú, közös életet is.
09. A ?Szeretlek? és a ?Hiányzol? számotokra nem csak szavak ? Nem csak megszokásból mondjátok ezeket még évek múltán is egymásnak. Hanem mert még mindig, tiszta szívből így érzitek.
10. Imádsz vele élni ? Mindig is saját szobád volt és utáltad, ha volt szobatársad. De vele egyszerűen imádsz együtt élni, imádsz minden pillanatot és a munkahelyedről minden este rohansz haza, mint ha az egyetlen olyan estétek lenne, amit közösen tölthettek.
11. Bármi is történjen, őt hívod először ? Jóban vagy anyukáddal és a testvéreddel is, mindent megosztasz a legjobb barátnőddel is, de mostanra ő az, akit felhívsz elsőként, bármi is történjen.
12. Hosszútávra terveztek ? Nem csak arról beszéltek, hogy mit csináltok a hétvégén, netán a jövő hónapban. A következő évi nyaralást tervezitek, hogy mit kérsz a következő születésnapodra, hogy mikor kellene nagyobb lakásba költöznötök, közös autót venni, összeházasodni? !?
13. Ki mered mutatni előtte az érzéseidet ? Bátran nevethetsz, dühönghetsz és sírhatsz előtte. Még akár az Oroszlánkirály megható részén is, amikor meghal Simba apukája. Mert tudod, hogy nem fog kinevetni. Sőt. Imádja benned, hogy ilyen érzékeny vagy.
14. Félszavakból is értitek egymást ? Be tudjátok fejezni egymás mondatait, tudjátok, hogy mire mit reagálna a másik, szinte beszélgetnetek sem kell, mert tudjátok, miről hogyan vélekedik a másik.
15. Minden családtagjának bemutatott ? Már ismered a szüleit és a tesóit és minden családi összejövetelre elhív, hogy minél több családtagját ismerd meg.
16. Állandóan dicsér ? Akkor is szépnek lát ? és hangot is ad neki, amikor tudod, hogy ne vagy az. Ébredés után, fürdés után smink nélkül, futás után izzadtan ? mindig azt mondja, hogy te vagy a legszebb és legdögösebb nő a Földön.
17. Tökéletes kémia ? Nem csak az első hónapokban nem tudtatok kikelni az ágyból. Több év után is olyan jó együtt lenni, hogy még ennyi idő után is minden együttlét benne van a top 10-ben és amint van rá alkalmatok, összebújtok. Ha több időtök van, kétszer is.
18. Elfogadja a barátaidat is ? És nem csak elfogadja, de szereti is őket, foglalkozik velük, ha valamelyikőjükkel rég beszéltél, megkérdezi, hogy mi van vele, felajánlja, hogy hívd át őt, és így tovább.
19. Mindent együtt csináltok ? Legyen szó shoppingolásról, főzésről, takarítástról, egy csajos film megnézéséről, vagy takarításról, mindent együtt csináltok és még élvezitek is. Ugyanez van a fiús dolgokkal is, bármikor kapható vagy vele egy kis barkácsolásra vagy X-boxozásra.
20. Nem tudsz rá rosszat mondani ? Amikor a barátnőid vagy a kollégáid a pasijaikat szidják, te egyszerűen nem jutsz szóhoz. De nem azért, mert nem hagynak, hanem mert nem tudsz mit mondani, mert a te pasiddal nincs semmi gond az ég világon.
21. Nem bánja, ha rajta vezeted le a stresszt ? Nyilván, nem azok a kedvenc napjai, amikor egy fárasztó munkanap után hazamész és mindenért beszólsz neki, tudja, hogy a dühöd nem neki szól. És amikor lenyugodva bocsánatot kérsz tőle, csak annyit mond: felesleges, mert tudja, hogy a mondottak nem neki szólnak.
22. Nem tudjátok egymás nélkül elképzelni a nyugdíjas éveiteket ? Hosszútávra terveztek, igen. Annyira, hogy már többször szóba került, hogy majd mivel töltitek a nyugdíjas éveiteket és hogy majd milyen sztorikat meséltek el az unokáitoknak.

Hozzászólások: