12 jótanács, ami akkor is működik, ha nem hiszel bennük!

Newton harmadik törvénye alapján minden hatás ellenhatást vált ki. És ez nem csak a fizikában, hanem az életed bármelyik területén bekövetkezhet.

Most következzen 12 jótanács az élethez, amelyek betartásával javíthatsz az életminőségeden.

1. Az ok-okozati összefüggés. Bármit tégy, gondolj, az Univerzum válaszolni fog. Ha azt szeretnéd, hogy szeressenek, barátaid legyenek, akkor te is szeretned kell az embereket.

2. Az alkotás fontossága. Ahhoz, hogy teljesnek érezd önmagad, valamit létre kell hoznod. Az ember ugyanis egy kreatív, alkotó teremtés, ezért tedd azt, amit a legjobban szeretsz.

3. Légy szerény. Addig nem tudsz feloldani egy feszült helyzetet, míg el nem fogadod azt.

4. Törekedj a fejlődésre, és ne hagyd, hogy mások mindig befolyásoljanak. Aki nem halad a korral, lemarad. Az életedet te irányítod, ezért igyekezz lépést tartani a világgal.

5. Légy felelősségteljes. Az élet olyan, akárcsak egy tükör, így ha az életedben nem mennek úgy a dolgok, ahogyan szeretnéd, akkor frusztrálttá, szorongóvá válsz. Vállald önmagad, küzd le a félelmeidet.

6. A kapcsolatok az egész világot összekötik. Az Univerzum irányítása alatt minden mindennel összefügg. Sokszor az első lépés a legfontosabb, hogy sikerüljön elérned azt, amit szeretnél.

7. A siker érdekében koncentrálnod kell. Ha valamit igazán el szeretnél érni, összpontosítanod kell arra a dologra. Ha szeretnél megszabadulni a negatív érzelmektől, amilyen a harag és az irigység, akkor iktasd ki az elmédből ezeket az érzéseket.

8. Légy hálás a jó dolgokért. A hála az életet megszépítő érzés, amelyet gyakorolni kell. Légy hálás minden egyes pozitívumért, és jobban fogod érezni magad.

9. Koncentrálj a jelenre. Az életedben nem tapasztalhatsz meg különösebb előrelépést, ha mindig csak a múltban élsz. A múlt egy letűnt korszak, amelyben már képtelenség élni, így te se tedd.

10. Az életben mindig minden változik. Igazán új dolgok ma már ritkán fordulnak elő. A változással minden új értelmet nyerhet.

11. Légy türelmes és megértő. Sok olyan tevékenység van, amelyben csak akkor lehetsz sikeres, ha türelmes vagy.

12. A céljaid eléréséhez időre van szükséged. Amennyi időt és energiát fektetsz be valamibe, olyan eredményes leszel. A sikert ki kell érdemelni.

Forrás

Hozzászólások: