11 dolog, amit a férfiak a legjobban szeretnek a nőkben

parfumuri_femei

1.Illat

Egy leheletnyi parfüm felébresztheti az érzékeket, de a természetes illatod az, ami igazán magnetikus hatással van a férfira és beindítja a fantáziáját. A kutatók szerint a vonzalom is a szagláson múlik, ezért nem érdemes túlzásba vinned az illatszereket, melyek elkendőzik azt, ami utánozhatatlan benned.

2.Röpke érintés

Ne várj arra, hogy a férfi érintsen meg először. Egy-egy véletlenül elejtett érintéstől vagy leheletnyi súrlódástól garantáltan felbátorodik.

3.Férfiruhában

Nemcsak a gondosan összeválogatott ruhadarabok emelhetik ki a nőiességedet. A legtöbb férfi izgatónak találja, ha az ő valamelyik ruhadarabját kapod magadra.

4.Magassarkú

Persze, azért a magassarkút sem kell hanyagolnod. Nemcsak az alakodra van jó hatással, és a lábad kecsességét emeli ki, de kénytelen vagy odafigyelni a tartásodra és a lépéseidre is benne. Az összkép elbűvöli a férfit.

5.Dicséret

A legtöbb férfit sokkal inkább képes feloldani a dicséret, mint amennyire bevallja. Különösen, ha az az ágybeli teljesítményére vonatkozik. Ezért ne spórolj vele, ha megérdemli, mert ezzel további teljesítményekre sarkallhatod, és pozitív várakozásokkal fog tekinteni a hálószobára.

6.Smink nélkül

Az ismerkedéskor előnyt jelenthet a smink, ám hosszútávon a legtöbb férfi a természetességre szavaz ? az apróbb hibákkal együtt is. Fontos, hogy a pasi lásson smink nélkül, és épp olyan magabiztos legyél, mint kifestve, mert ez azt jelzi számára, hogy jól érzed magad a bőrödben és képes vagy vállalni magad

7.Nevetés

A nevetés is remek libidóemelő hatással bír, főleg, ha a férfi poénjainak szól. A kutatások szerint a férfi és a nő is teszteli a humoron keresztül az összeillőséget. A férfi ahhoz vonzódik inkább, aki nevet a viccein, a nő pedig azt találja viccesnek, akihez vonzódik.

8.Öntörvényűség

Az önállóság és a kezdeményezőkedv a kapcsolat minden területén inspiráló. A legtöbb férfit felvillanyozza, ha olyan nőt tudhat maga mellett, akinek saját elképzelései vannak, és nem túl könnyű befolyásolni, ezért egyszersmind némi küzdelmet is jelent.

9.Erotika a zuhany alatt

Ha egyikőtök már úgyis levetkőzött, érdemes összekötnötök a kellemeset a hasznossal, és a víz testbarát simogatását is belevonhatjátok az előjátékba.

10.Tánc

Bár némelyik férfit nehéz rávenni, hogy táncra perdüljön, alig akad hímnemű, aki a kecsesen hullámzó női sziluett hatása alól ki tudná vonni magát.

11.Hajsimogatás

Persze egy jól irányzott és időzített csók önmagában is hatásos, de fokozza az élvezetet, ha közben megsimítod a haját, vagy a tarkóján hagyod a kezed.
Hozzászólások:

2 thoughts on “11 dolog, amit a férfiak a legjobban szeretnek a nőkben”

Comments are closed.