10 JEL, HOGY EGYMÁSNAK VAGYTOK TEREMTVE

Nagyon szereted a párod, de nem vagy benne biztos, hogy együtt fogtok megöregedni? Elmúlt már a kezdeti bizsergés és attól tartasz, hogy véget ér? Ne aggódj, ha egymásnak vagytok teremtve, akkor biztosan együtt maradtok, és az alábbiak alapján eldöntheted, hogy a kapcsolatotok mennyire erős és meddig lesztek még együtt.

1, 1., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi

Ha valóban Ő az igazi, akkor azt a hangulatot és érzést, amelyet a kapcsolatotok elején átéltetek,bármikor fel tudjátok idézni azzal, hogy elmentek ugyanabba az étterembe/kávézóba, ahova annak idején jártatok, megismételtek olyan tevékenységeket, amelyekre szívesen emlékeztek vissza.  Ha ezáltal nem sikerül újra előidézni a szerelmet akkor nem a nagy Ő-vel élsz együtt.

2, 2., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi

Közös az érdeklődési körötök, és szívesen hallgatjátok egymás történeteit? Valamilyen történetet már sokszor elmesélt a párod, de Te ezt nem hozod fel neki, hanem türelmesen végighallgatod újra meg újra? Ha ez csak a Te részedről van így, és a párod gyakran letorkol, hogy ezt mesélted már és mondj valami újat, akkor sajnos előfordulhat, hogy számára nem Te vagy az igazi társ. 

3, 3., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi

Szerettek kettesben lenni? Ha nyaralni mentek, inkább kettesben, vagy barátokkal indultok útnak? Persze annak is megvan a varázsa, ha az ember a barátaival nyaral, de ha egy évben csak egyszer van lehetőségetek kiszakadni a hétköznapok szürkeségéből, és ezen az egy- két héten nem csak ketten szeretnétek lenni, hanem társaságban, akkor ez egy intő jel, hogy ti mégsem vagytok duál párok és talán szakítanotok kéne.

 

4, 4., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi

Minden nap elmondja, hogy szeret, és havonta virágot vesz Neked? Ez sajnos még egyáltalán nem jelenti azt, hogy Ő az igazi. A virágot sokan bűnbánásuk jeléül vásárolják kedvesüknek, egy görbe éjszaka után. Ezzel enyhítik lelkiismeret furdalásukat. Vajon őszinte veled a párod?

5, 5., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi

Befejezitek egymás gondolatait? Nem egymás szavába vágva türelmetlenül, hanem kiegészítve azt, amit a másik mondott, mintegy olvasva egymás gondolataiban. Ha ez gyakran előfordul, akkor Ti bizonyára iherlángok vagytok.

Megnevettetitek egymást? Emlékszel, amikor gyerekkorodban elkezdtél nevetni és nem bírtad abbahagyni, a könnyed folyt, a hasad fajt és nevettél, mégis megállás nélkül? Ha a párod megtud téged így nevettetni és Te is Őt, akkor biztosan egy hullámhosszon vagytok és ez életetek végéig kitart.

7, 7., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi

Ugyanazokat a könyveket, filmeket kedvelitek? Hallottam már olyan párról, ahol mindkét fél más és más filmet szeretett, ezért bár egymás mellett ülve, mindenki a saját laptopján nézte a másik számára teljesen érdektelen filmet. Azt állították, ez így rendben van, hiszen tiszteletben tartják egymás ízlését és egyikük sem tukmálja a másikra azt a filmet, amit Ő szeret. Nem, ez egyáltalán nincs így jól.

8, 8., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi

 A szabadidőtök 90%-át egymással töltitek. Ha ezt a mondatot elolvastad és nem kellett utána számolnod, hogy mennyi időt vagytok együtt, mert rögtön tudtad, hogy a szabadidőtök nagy részét egymás társaságában töltitek, akkor Ő az.

 

9, 9., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi, kilenc

Kikéritek egymás véleményét munkahelyi problémákkal, egyéb konfliktusok megoldásával  kapcsolatban? Megfogadja a tanácsod, vagy meg sem kérdez, hanem inkább a  barátai véleményére kíváncsi? Te vagy az első, akit felhív, ha valami jó dolog történik vele, pl. előléptetés, fizetésemelés? Ha az előbbi két kérdésre igen a válasz, akkor a Ti kapcsolatotok  a legjobb úton halad. Ha a két kérdés közül egyikre vagy mindkettőre nemmel válaszoltál, akkor sajnos gondok lehetnek a közeljövőben.

10, 10., szám, igazi, ezotéria, ő az igazi, tíz

Az utolsó és egyben legfontosabb jel arra, hogy Ő az igazi, hogy bármilyen gondod van, bármennyire is el vagy keseredve, ha meghallod a hangját, megnyugszol. Ha ennek az ellenkezője történik, és még idegesebb leszel tőle, akkor sajnos nem Ő számodra az igazi szerelem.

Hozzászólások: