10 dolog, ami a férfiak szerint romantikus, pedig nem az

A férfiak közül sokan tévhitben élnek és olyan dolgokat gondolnak romantikusnak, vagy hihetetlenül izgatónak, amikre mi csak a fejünket rázzuk. Csak mert a romantikus filmek nagy része ezekkel hódít, még nem jelenti azt, hogy biztos a siker. Íme a 10 legcikibb romantikusnak hitt gesztus.

couple01_bhmpics_2014

Klisés randik

Rózsacsokor, bonbon, drága vacsora, pezsgő? Uraim, több kreativitást, egyik nő sem várja el a felsorolt kombinációt! Sokkal jobban értékeljük a nem túl szokványos randiötleteket.

Facebookon posztolni

Néha kicsit túlzásba eshetnek a szerelmi vallomásokkal, főleg ha ezeket a közösségi hálón osztják meg, az összes ismerősünk szeme láttára. Jobb esetben semmi pikáns információ nem derül ki, amitől az internettel éppen csak ismerkedő nagyi sokkot kapna.

Szív alakú ajándékok

Kispárna, medál, csoki? igazából bármi. Valamiért úgy gondolják, hogy ez nagyszerű módja annak, hogy éreztessék, szeretnek minket. Kár, hogy elmúltunk már 14 évesek.

Váratlanul felbukkanni

Ha a munkahelyünkön, otthon, vagy egy csajos estén hirtelen megjelennek, rosszul is elsülhet. Értékeljük a gesztust, de az ilyen meglepetések többnyire kínosak és nemkívánatosak, szeretnénk egy kis magánszférát.

Versek

Sajnos azok az idők már elmúltak, mikor a költők romantikus versekkel bombázták a múzsájukat. Ha nincs hozzá tehetsége, csak hülyét csinál magából.

Cuki plüssjátékok

Mégis mit csináljunk velük? Általános hetedikben még odáig voltunk az ilyen ajándékokért, de hiába aranyos, ma már csak nyűg. Egyetlen kivétel a vidámparkban közösen nyert plüss, ami kedves emlék marad.

Meztelen képeket küldözgetni

Ebből is adódhatnak kínos szituációk, ezért jobb az effajta figyelemfelkeltést elkerülni. Amúgy sem értjük, miért gondolja bárki, hogy ezzel le tud venni egy nőt a lábáról.

Páros ékszerek

Miért érzik úgy a legtöbben, hogy giccses félbetört szívmedál elengedhetetlen része egy kapcsolatnak? Mintha enélkül nem lenne számukra egyértelmű, hogy összetartoznak.

Sztriptíz

Szintén érthetetlen. Poénnak elmegy, de kizárt, hogy bármelyik nő komolyan tudja venni azt a pasit, aki egy szál kalapban, rózsaszín tangában vonaglik a ?You Can Leave Your Hat On? című klasszikus slágerre.

Publikus lánykérés

Elismerjük, vannak nagyon aranyos és kreatív pasik, akik az utca emberét is bevonják az eljegyzésbe, és láttunk már szuper flashmob akciókat is a témában, de valahogy mégis úgy érezzük, jobb lenne azt a bizonyos kérdést bizalmasan feltenni.
Ha tetszett a cikk, akkor nyomj egy lájkot és oszd meg másokkal is!
Hozzászólások:

14 thoughts on “10 dolog, ami a férfiak szerint romantikus, pedig nem az”

Comments are closed.