Keanu Reeves: “Az az igazi férfi, aki tudja, hogy hogyan kell értékelni és szeretni egy nőt!”

Nem könnyű feladat megtalálni azt a férfit, aki igazán szeretni és tisztelni fog, aki elfogad olyannak, amilyen vagy. Nehéz megtalálni azt a férfit, aki úgy gondolja, hogy te vagy a legboldogabb és legszerethetőbb nő a világon, pontosan az, akivel le szeretné élni az életét.

Egy igazi férfi tudja, hogy egyetlen nőben meg lehet találni a teljességet. Azt a férfit, aki egyszerre több nővel tart fenn kapcsolatot, csak a vágyai és önzősége vezérli. Egy igazi férfi tudja, hogy egyszerre csak egyetlen nőnek adhatja oda a szívét teljes egészében. Tudja, hogy nehéz rátalálni a tiszta, őszinte és igaz szerelemre, de legalább annyira nehéz megtartani is azt. Mert a tüzet táplálni kell, hogy a szerelem meg tudjon maradni minden időkben.

Az igazi férfi tudja, hogy a tökéletes nő csak a hollywoodi filmekben létezik, hiszen mindenkinek vannak hibái, bosszantó szokásai, félelmei, de mindezekkel a szeszélyekkel együtt elfogad és szeret. Tudja, hogy teljes szíveddel szereted, és nem azt a személyt szereti, amilyen kellene legyél, hanem azt, aki vagy.

Az igazi férfit nem zavarják a hibáid, mert pontosan úgy vagy jó neki, ahogy vagy, minden tulajdonságoddal együtt. Az igazi férfi harcol azért a nőért, akit szeret, arra törekszik, hogy megvédjen, és biztonságban tudjon maga mellett. Nem engedi, hogy bárki megsértsen, kritizáljon, vagy rosszat akarjon neked.

Az igazi férfi mindig melletted áll, nem hagyja, hogy a problémák legyőzzenek, segít és támogat mindenben. Mindig őszinte veled, még akkor is, ha tudja, hogy esetleg rosszul eshet az, amit mondani fog. Segít a nehéz időszakokban, elűzi a bánatodat, azt szeretné, ha mindig mosolyognál. Tiszteletben tartja a véleményed, kíváncsi a gondolataidra és álmaidra, hisz benned, elismeri a képességeidet, és támogatja a törekvéseid. Arra ösztönöz, hogy soha ne add fel az álmaid!

Az igazi férfi tudja és ki is mutatja, hogy számára nincs nálad fontosabb személy a világon!

Hozzászólások: