VALAMI FOLYNI KEZDETT A NŐ LÁBÁN, AZTÁN AZ ORVOS VALAMI ELKÉPESZTŐT MONDOTT!

Gulyás Regina Olimpia, egy gimnáziumi drámapedagógus éppen indult haza ebédelni, amikor az utcán valami furcsát észlelt. Ahogy ment át a parkon valami folyni kezdett a lábán. Otthon szólt a párjának, hogy baj van, és bemegy a sürgősségire. Ekkor történt a csoda…

A kórházban az orvos közölte, hogy szülni fogok. Csak azért aggódtam, hogy nehogy valami baja legyen a gyereknek, és reménykedtem benne, hogy semmi gondot nem okoztam neki a várandósság alatt, mert semmiféle terhességi vizsgálaton nem vettem részt.  

“Magát a szülést nem fogtam fel, két percenkét lihegve beszéltem a nővéremmel. Nem görcsöltem különösebben, csak a tolófájások fájtak. 10 perc alatt megszültem, pont úgy ment, mint az amerikai filmekben. A gyerek felüvöltött, apuka nagyon sírt, én is, amikor rám rakták az újszülöttet. Földönkívüli érzés volt és egy csoda” – elevenítette fel élete legkülönösebb pillanatát a pénteki Mokkában az anyuka, akinek kisfia, Levente 3560 grammal született.

“Policisztás petefészek szindrómában szenvedtem, gyógyszert is szedtem.”

Az orvosok azt is mondták, hogy lehet, hogy soha nem lehet gyerekem.

“Évek óta nem volt menzeszem,  nem volt szokatlan a hiánya. Azt, hogy létezik peteérés menzeszen kívül is, nem tudtam, így estem teherbe” – magyarázta az anyuka.

loading…

Eleinte volt egy kis hányingerem, ez fel is tűnt. Csináltam két tesztet, mindkettő negatív lett.

“Nem voltam különösebben kívánós, csak sok gyümölcsöt ettem, de azt korábban is bőven fogyasztottam. A kisfiam nem mozgott a pocakomban, nagyon lusta volt. Pici mozgásokat éreztem, megmutattam anyukámnak, aki négy lányt szült, de ő azt mondta, hogy valami idegbecsípődés lehet” – folytatta a hihetetlen történetet Regina, aki azért állt nyilvánosság elé, hogy bátorítást adjon azoknak a nőknek, akik ugyanilyen szindrómában szenvednek.

“A történetem sok embernek reményt adhat és hitet, hogy születhet gyermeke, ezért  megosztottam a betegségemmel foglalkozó csoporttal. Hinni kell benne, hogy jöhet a baba.”

A fi­a­tal nő úgy csi­nálta végig a ter­hes­sé­gét, hogy fo­galma sem volt róla, babát vár. Or­vo­sai azt mond­ták, nem lehet gye­reke, és a ter­hes­ségi teszt­jei is ne­ga­tí­vok let­tek.

Hozzászólások: