UTOLSÓ STÁDIUMOS RÁKOS VOLT, EZ AZ OLAJ ŰZTE KI A RÁKOT A SZERVEZETÉBŐL!

Linda nem az első, aki a vadkender olajára esküszik, íme a története:
2014 augusztusában diagnosztizálták a női katona Lindánál a 4. stádiumban lévő veserákot, amely már 2 áttétet is hozott. Amikor megtudta nem hagyta el magát , és kitartott az mellet, hogy meg fog gyógyulni, élni akart. 5 gyermek édesanyjaként, valamint további 15 unoka kedvéért nem engedhette meg magának, hogy megölje a rák.
Megismerkedett egy alternatív gyógyítóval, aki bevezette a kannabiszolaj gyógyító hatásának rendkívüli rejtelmeibe. 45%-os THC kivonattal kezdte a kezelést az orvos, majd miután ez gyengének bizonyult felemelték az adagot 85%-ra.
linda
Meglepődtek az onkológusok, mivel  2014 decemberére, a tüdeje teljesen tumormentessé vált, majd további 1 hónap kezelés után a veséjéről is eltűnt a daganat.
A Journal Molecular Cancer tanulmányai bizonyítják, hogy a tetrahidrokannabinol ( thc ) és a különféle kannabinoidok meggátolják a rákos sejtek szaporodását, és a meglévőket teljesen eltüntetik.
A rákos sejtek valójában öngyilkosságot követnek el a kannabinoidok hatására.
Linda Morando 2015 január 15.-én az alábbi státuszüzenetet tette ki a facebookjára : Kedves ismerőseim! Végre teljesen rákmentes vagyok!! Hurráá, élek!!
2015 május 11.-én egy újabb vizsgálat erősítette meg, hogy Linda továbbra sem rákos, és teljesen gyógyult.
Hozzászólások: