Tudtad, hogy a szemöldököd formája árulkodik a személyiségedről?

Jean Haner arcolvasó szakértő szerint a szemöldökből rengeteg információ leszűrhető a személy karakteréről, jelleméről.

74917_szemoldokfajtak-640c

A szemöldök formája beszél tulajdonosa logikájáról, bizalmi szintjéről, szervezeti képességeiről és motivációjáról.

Szemöldök formák, és amit mondanak rólad

Ívelt szemöldök
Azok, akiknek szépen ívelt, görbülő a szemöldöke, tökéletességre vágynak. Igen erős vizuális érzékeléssel rendelkeznek, és nagyon jó az intuíciójuk.
Ugyanakkor igen kreatívak, tehetségesek és ravaszak. Érzékük van arra, hogy szépet teremtsenek a ?semmiből?.

Ha a szemöldökök nem ívelhetnek magasan a szemek fölött, és a vége lefele fut, az mindenképpen a gyengeség, a gyenge akarat jele.

Egyenes szemöldök
?Viselője? elsőre kissé férfiasnak, keménynek hat, a magabiztos nő benyomását kelti környezetében. Emellett alapvetően nyugodt embert jelez, aki tisztában van a kötelességeivel és felelősségteljesen tud kezelni minden helyzetet. Nagyon megbízható és két lábbal jár a földön.

Felfelé futó szemöldök
Az ilyen szemöldökű emberek általában hajlamosak a rivalizálásra. Ha ebbe a csoportba tartozol, ambiciózus vagy és remek megoldó képességgel rendelkezel.

Felfelé ívelt, szögletes szemöldök
Alapvetően érzékeny, értelmes, ugyanakkor makacs, és sokszor kemény jellemet takar. Tulajdonosa nem fogadja el a vereséget, és szeretne mindenben az első lenni. Gyakran a párkapcsolatában is ő viseli a nadrágot.

Lefelé futó szemöldök
Jó ízlésre vall, ha a magasan, az orrtő felett ívelő szemöldökök a szem közepétől rézsútosan lejtenek a halántékok felé. Ugyanakkor ambiciózus emberre vall, ha a szemöldöke annyira leereszkedik, hogy a külső szélüknél csaknem elérik a szemet.

Hozzászólások: