ÚGY ÉRZED, HOGY A PARTNERED SOSEM FOG ELVENNI? AKKOR OLVASD TOVÁBB!

9 jel, hogy biztosan nem vesz el feleségül

Tökéletesen hozzád illik…papíron, de vannak apró repedések máris a kapcsolatotokban, amelyek felvetik a kérdést, hogy egyáltalán meg fog-e állapodni valaha.

Olvasd el ezt a néhány pontot, melyek a házassági tanácsadók szerint biztos jelek arra, hogy a társad nem az a házasodós típus. Figyelem, nőkre is vonatkozik!

relationship difficulties

1. A koránál éretlenebbül viselkedik

Ha még mindig, mint egy huszonéves, eljár bulizni a barátaival, akkor biztosan nincs még kész egy házasságra.A házasság arról szól, hogy feladjuk az énközpontú gondolkodást, és kettőnkre koncentrálunk. Ez nem azt jelenti, hogy, ha házasok vagyunk nem tölthetünk időt a barátainkkal, de egy egészséges sorrendnek működnie kell.

2. A vadászat izgalma élteti

Egy kapcsolat kezdete izgalmas, mert új, teli van szenvedéllyel, izgalommal. De amint az újdonság varázsa elvész a kapcsolat kezd elfáradni. Társad elveszti az érdeklődését? Már menne tovább? A szenvedély gyorsan éled, de ugyanolyan gyorsan ki is hűl? Egy egészséges kapcsolatban a szenvedély kihűlésekor megmarad a bensőséges érdeklődés, a törekvés a kapcsolat megtartására. Azonban, ha ő csak a szenvedélybe hajlandó energiát fektetni, a többi már nem érdekli, akkor nem érett a házasságra.

3. Nincs kész a közös munkára, amelyet a házasság jelent

Annak ellenére, hogy sokan azt mondják, a házasságért nem kell dolgozni, sajnos az az igazság, hogy igenis kell. A házasság összezár két embert egy kis helyre, mindenféle használati utasítás nélkül magukra hagyja őket, hogy megoldják a problémákat. Ha valaki olyannal vagy együtt, aki nem tud együttműködő partner lenni, amikor nehezebbre fordulnak a dolgok, biztosan nem lesz az.  Az a gondolat, hogy a házasság közös erőfeszítéseket kíván, nem ijeszt el valakit, aki kész a kapcsolatra, mert minden befektetett munka megtérül, hiszen valami olyan részese leszünk, amely boldoggá tesz minket hosszú távon.

4. Nem akar kötöttséget

Ha van egy kutyád, és ő megkérdezi, hogy nem túl nagy kötöttség-e, ez azt jelzi, hogy még nem érett a komoly kapcsolatra. Ha néhány randi után úgy látszik, hogy beléd esett, és szerelmesen viselkedik, de inkább összerándul, mint örülne, amikor azt kérdezed, hogy mikor találkoztok újra, és azt mondja, hogy ne korlátozd, vagy ha csak hívogat, de nem akar randizni, nem ő lesz a társad.

5. Mindig a saját érdekeit nézi

Minden egészséges kapcsolatban vannak adok-kapok helyzetek, de ezek csak egy kiegyensúlyozott kapcsolatban nyerik el az értelmüket. Amikor azt látod, hogy egy beszélgetésben mindig  maga felé fordítja  a témát, és nem törődik veled, akkor esélyes, hogy házasságban ugyanezt teszi majd.

6. Nem tudsz önmagad lenni mellette

Ha a partnered túl sok “kell” a számodra. Ha nap mint nap újabb feladat elé állít, és állandóan a kegyeit kell keresni, ha mindig szerepet kell játszanod vele, ami nem igazán te vagy, ha a barátaid azt mondják, hogy megváltoztál, akkor itt az ideje, hogy belásd, ez a házasság nem neked való.

7. Nem tud nemet mondani saját magának és másoknak

Házasságban élni, azt jelenti, hogy áldozatot kell hoznunk és fel kell állítanunk a határokat. Néha a másik igényeit előtérbe kell helyeznünk. Azt is jelenti, hogy határokat kell szabnunk a vágyainknak, hogy megvédjük a kapcsolatunkat. A partnered nem tud nemet mondani az exének, vagy nem tudja megkérni, hogy már ne küldjön neki üzeneteket, mert már mással van? Vagy nem tudja azt mondani a szüleinek, hogy ne kritizáljanak téged? Nem tud kijönni a fizetéséből? Ha úgy látod, hogy nehezen kezeli ezeket a dolgokat, akkor valószínűleg még nem érett arra, hogy áldozatot hozzon a kapcsolatért.

8. Nem akar találkozni a családoddal és a barátaiddal

Három szó: Minden róla szól!

9. A barátaidnak nem szimpatikus

Amikor szerelmesek vagyunk, főleg a kapcsolat elején, akkor nem látjuk a partnerünket objektíven.Befolyásolnak a hormonok és a szerelem, ezért hajlamosak vagyunk figyelmen kívül hagyni a rossz előjeleket és megerősítjük a pozitívakat. Ezért fontos a barátaink véleménye, akik már régóta ismernek. Fontos lehet egy tiédtől eltérő nézőpont. Lehet azonban, hogy maguktól nem mondják, ezért meg kell kérdezni őket.

Hozzászólások: