Néha nem érted mi miatt olyan a családod, amilyen? Mert te választottad, mert arra van szükséged

Azt mondják az életben semmi sem történik véletlenül. Minden lélek amellyel az utad során találkozol egy ok, egy úgynevezett karma, nem menekülhetsz előle.

A szüleid, a férjed, a gyerekeid, ezek azok az emberek akik pokollá tették az életed vagy akik megmentették. Az idős néni a szomszéd lépcsőházból, akinek időnként ételt viszel, a megsebzett kutya akit hazavittél pedig mindig a cicákat szeretted, a nős ember aki ellopta az eszedet és a szívedet, pedig megfogadtad, hogy sohasem mész bele egy olyan kapcsolatba. Egy végtelen lista a szeretett vagy kibírhatatlan személyekről, akiket szerettél vagy utáltál, akik az életedet mennyországgá vagy pokollá tették, akiket boldoggá tett a jelenléted vagy tönkretette őket.

Mindegyik emberrel találkoznod kellett, kivétel nélkül, hogy olyan emberré válj amilyen kell legyél. Meg kellett tanulnod a fájdalmat, a szerelmet, a boldogtalanságot, mit jelent amikor le kell taposnod a fontos dolgaidat vagy ragaszkodnod kell hozzájuk foggal – körömmel, hogy elveszítsd az önkontrollt és magadra találj.

A gyerekek választják ki a szülőket

Azt mondják minden lélek kiválasztja azt a családod amelyiknek a tagja akar lenni. Ő pontosan olyan helyzeteket fog teremteni a szülők életében, amire a szülőknek szükségük van ahhoz, hogy fejlődjenek a végső cél eléréséért, legyen szó családegyesítésről vagy válásról. Tulajdonképpen az első teszt amelyen egy párnak keresztül kellett mennie, az a hír, hogy szülők lesznek.

Minden ember akivel találkozol egy lecke számodra amikor megtanultad csak akkor mehetsz tovább.

Azt mondják az életben nincsenek véletlenek. Egy gyereket tiszta szívből szeretettel kell várni. A nyugalom, a szeretet, a pozitív érzések fogják elhozni az új életet, amely tele lesz energiával és egészséggel. Mindegyik gyerek egy áldás, de lehet próbatétel is, egy megmérettetés függetlenül attól, hogy mennyire akartad vagy sem. Lehet jó gyerek vagy sírós, egészséges vagy beteg, minden azért történik, hogy megtanulj egy leckét. A hit, a remény a felismerés. “Jobb lett volna, ha nem ismerlek.” Lehet, hogy így van lehet, hogy nem. A segítség, a buktatók, az elszalasztott lehetőségek, azok a pillanatok amikor sírtál vagy nevettél, a remény és a kétségbeesés mindegyiknek értelme van.

Hiába próbálkozol, keresed a menekülést. Néha nincs más lehetőséged csak az, hogy a közepébe menj egyes helyzeteknek, és nem pedig melléjük. Mit gondolsz miért egy olyan férjét találtál aki istenít minden nap vagy egy olyat amelyik minden éjjel iszik? Azért, hogy tanulj valamit belőle, hogy magadra találj, harcolj, hogy megerősödj. Ne töltsd az időt a kérdezgetéssel, hogy miért így történt, nem másképp. Próbáld meg elfogadni a dolgokat úgy, ahogy jönnek és mindig hozd ki belőle a legjobbat. Ne feledd mindegyik személy akit megismertél, aki felbukkant úgy jött az életedbe mint egy teszt. Kövess el mindent, hogy győztesként menj keresztül ezeken a dolgokon!

Forrás: bidista.com

Hozzászólások: