3 kilót fogyhatsz 4 nap alatt ezzel a módszerrel

Ezt ígérik mindazok, akik kipróbálták legalább egyszer ezt a gyógyitalnak is nevezett keveréket. Nem kell más hozzá, csak ellátogatni a piacra és beszerezni a hozzávalókat: citromot, gyömbért és uborkát. Ha akad egy kis mentalapi a kertben, az csak külön bónusz a keverékhez.

1000_slank-wasser_20150202_094043

A Németországban közkedvelt Slank wassernek nevezett fogyókúrás víz eredetileg Amerikából származik, melyet mindenki otthon házilag is könnyedén elkészíthet. A csodakoktél elkészítéséhez nem kell más, mint két liter, lehetőleg szénsavmentes víz, egy darab 2?3 centiméteres gyömbér, egy közepes méretű uborka, és egy citrom “szőröstől-bőröstől”. A hozzávalókat vékony karikákra vágjuk, de gyalulhatjuk vagy reszelhetjük is, majd áztatjuk a két liter vízben egy darabig.

Egy éjszaka alatt, hűtőben tárolva, az aromák megfelelően kiáznak, összeérnek, így már másnap fogyaszthatjuk is. Amúgy is szükséges lenne a minimum napi két liter víz elfogyasztás, így összeköthetjük a kellemest a hasznossal: egészséges és vékonyít is.

A fogyasztóvízhez felhasznált alapanyagok természetükből adódóan szuper hatással rendelkeznek: az uborka vízhajtó, a gyömbér segíti a bélrendszer működését, a citrom méregtelenítő és víztelenítő, a mentalevél pedig serkenti az anyagcserét. Hogyha valaki fogyni szeretne, annak a kúrát legalább négy napon keresztül ajánlják a szakértők, azzal a feltétellel, hogy közben kerülje a zsíros és édes ételeket. Reggel”délben”este étkezés előtt igyunk meg egy nagy pohárral csodakoktélból, de természetesen ennél sokkal többet is ihatunk.

Minél több ideig fogyasztjuk annál jobb közérzetünk lesz. A folyadék pedig, tudjuk napi létszükségletünk, és egészségünk záloga.

Hozzászólások: