Három hétig hordta ugyanazt a bugyit, csak azért mert

Egy idő után feltűnt neki, hogy, volt egy konkrét személyt, aki többször vásárolt tőle fehérneműt. Hamarosan felvették a kapcsolatot e-mailen amikor a vevő egy különleges ajánlatot tett neki. Három hétig kellett ugyanazt a fehérneműt viselnie, mosás nélkül, és a vevő 5000 dollárt kínált fel neki.Úgy döntött, hogy a pénz volt túl jó, ahhoz, hogy lemondjon róla, így beleegyezett.

A nőgyógyász így kommentálta az esetet:
“Ez természetesen  a gombás fertőzések és a bakteriális hüvelygyulladás sokkal nagyobb kockázatával jár, amely a hüvely  bakteriális környezete  szokásos egyensúlyának felbomlásához vezet. Három hét alatt ez biztosan bekövetkezik, különösen azért, mert ez a terület nem szellőzik megfelelőlen.”
Gondoljunk bele abba is, hogy nagy eséllyel ez alatt a három hét alatt valószínűleg a menstruációja is megjött. Ami mégtöbb szennyeződéssel jár.
Lady Kitten azt állítja, hogy úgy érezte, “nagyon undorító” az, hogy három hét alatt nem váltott bugyit, de ő a pénzre gondot.  És a jó hír az, hogy egyedül él, így megpróbált otthon maradni az idő legnagyobb részében.

Lady Kittent megkérdezték, hogy csalt-e a dologgal kapcsolatban, de ő azt válaszolta, hogy a vevője pontosan tudná, ha csalt volna.

És a vevője? “Ő nagyon izgatottnak látszott.”

Lady Kitten nem tervezi a jövőben, hogy megismétli a dolgot, de ha ismét kap egy hasonló ajánlatot, nem biztos, hogy vissza tudja utasítani.

Egy barátja, aki a neve elhallgatását kérte, így nyilatkozott:
“Tudom, hogy nem lett baja, de azt is tudom, hogy, ha a rokonom lenne, valószínűleg nem hagynám ezt neki. De meg kell érteni őt, hiszen csak pénzt akart keresni, hogy kifizethesse a tanulmányait. Azt kéne megbüntetni aki ilyesmiért pénzt ad ki.”
Hozzászólások: