Ezt a 10 nő típust keresik a férfiak

A férfiak elárulták a titkot, hogy milyenek is azok a nők, akikkel bármikor szívesen randiznának. Nem kell aggódni, nemcsak egyetlen nőtípus lehet az igazi! A férfiak az alábbiak szerint különböztetik meg a nőket:

1. Miss Édeske

Mindig pozitívan áll hozzá a dolgokhoz, mindig vidám. Őszinte ember, nincs benne semmi mesterkéltség. Öröme mindig őszinte, amikor találkozik veled. Ha egyedülálló lesz, elég hamar utánakapnak a férfiak. Ha rátaláltál egyre, igazi kincset tartasz a kezedben.

2. Miss Egyenlőség

Egy igazi feminista, de nem az a férfigyűlölő fajta.  Az egyenlőség számukra egyensúlyt férfi és  között: nem szólja meg a férfit, ha az előre engedi az ajtón, azonban ha kell ő is a frontvonalba megy harcolni. Számukra egy kapcsolat 50-50% közös munka eredménye.

3. Miss Szexi

Nagyon szerencsés az a fickó, aki összeakad egy ilyen típusú nővel. Szeretik a szexet és a férfiakat is, és ezt nem is rejtik véka alá. Természetes kisugárzásuk miatt a többi nő általában gyűlöli őket, a férfiak pedig pont azért szeretik, mert tisztában vannak a saját vonzerejükkel, és ez imponáló egy férfi számára.

4. Miss Legjobb Barát

Csak öt perce ismered, és úgy érzed, hogy már évek óta jó barátok vagytok. Mindig a te oldaladon áll, nevet a vicceiden, és felhív csak azért, hogy köszönjön neked, mert hiányoztál neki. Élvezed azt is, ha csak úgy együtt vagytok. Azért figyelj oda, mert ha egyszer egy ilyen nő elkönyvelt a barátjának, akkor bizony soha nem leszel aszeretője.

5. Miss Őszinte

women

Tökéletesen tud kommunikálni. Ha egy ilyen nővel jársz, nincsenek játszmák, nem kell gondolatolvasónak lenni. Egyszerűen csak felhív, és azt mondja: találkozzunk ma este. Azt teszi, amint mond, és azt mondja, amit tesz. Stílusa kissé nyers, de tudod, hogy hol a helyed mellette.

6. Miss Független

Az ilyen típusú  akkor jön be egy férfinek, ha nem tud sok energiát belefektetni a kapcsolatba, vagy olyan pasi, akinek sok térre van szüksége. Az ilyen nőnek is megvan a saját élete, és boldog is benne. Akarja, hogy legyen egy férfi az életében, de nincs rá szüksége.

7. Miss Nyugodt

Míg sok nőt majd megesz a fene, hogy megkérjék a kezét, neki bizony nem ez a legfőbb vágya egy kapcsolatban. Boldog, hogy veled lehet, és nem tesz fel olyan kérdéseket, hogy ?Merre is tart a kapcsolatunk?. Persze ő is szeretne férjhez menni, de nem sietteti a dolgot.

8. Miss Öntudat

Úgy fogadja el saját magát, ahogy van, és tisztában van saját értékeivel és rossz tulajdonságaival is. És ugyan így ismer téged is. Nincs szüksége kiemelt figyelemre ahhoz, hogy saját önértékelését helyre tegye. Van önérzete, és ez mindig pozitív irányba billenti.

9. Miss Személyiség

Valószínűleg nem lenne az első helyezettje egy szépségversenynek, de intelligenciája, szellemessége és jelenléte azonnal beragyogja a szobát. Úgy vonzza az embereket, mint a mágnes. Igazán bájos teremetés, és nagyon jó a társaságában lenni.

10. Miss Spórolós

Egyáltalán nem érdekli mennyi pénz lapul a pénztárcádban, önmagadért szeret téged. Igazi feminista, és bizony ki fogja fizetni a randi költségeinek rá eső részét.

Hozzászólások: