TUDD MEG, MILYEN SZÍNŰ AZ AURÁD, ÉS MIT ÁRUL EL RÓLAD!

Egyre többen gondolják úgy, hogy testünket körülveszi egy szabad szemmel láthatatlan, állandóan változó nagyságú és sűrűségű energiaburok.

A színe rendkívül sokféle lehet, és a numerológia is választ adhat rá, neked milyen árnyalatú az aurád, sőt azt is megtudhatod, mindez mit árul el rólad!

Hogyan határozd meg az aurád színét? – Születési dátumod segítségével! 

aura-jpg-1200x0_q85

Ha mondjuk 1965 május 3-án születtél, akkor:

5  (hónap száma) + 3 (nap száma) + 1965 (év száma) = 1973

Az összeg (1973)  számjegyeit összeadjuk: 20, mivel ez 11 fölött van (ennyi színt különböztetünk meg), a két számjegyet szintén összeadjuk: 2+0=2

Tehát a végeredmény: 2

Íme, az aura-színek és a hozzájuk tartozó számok:

1 – Vörös

2 – Narancssárga

3 – Sárga

4 – Zöld

5 – Kék

6 – Indigókék

7 – Lila

8 – Rózsaszín

9 – Bronz

10 – Ezüst

11 – Arany

 

Vörös

Ha vörös az aurád, akkor energetikus, tüzes és izgalmas személyiség vagy, aki mindig új kalandok után kutat. Számodra bármi jöhet, ami extrém és szokatlan. Bár könnyen dühbe gurulsz, és elveszted a türelmed, a barátaidra mindig szakítasz időt, és soha nem spórolsz az energiáddal, ha róluk van szó. Testileg nagyon erős vagy, nem hagyod, hogy bármilyen betegség könnyen ledöntsön a lábadról. Felvállalod a véleményed ahelyett, hogy köntörfalaznál, nem félsz másoktól. Ha versenyről van szó, szeretsz mindig első lenni – utálsz veszíteni, és nem igazán tudsz csapatban dolgozni.

Narancssárga

Igazi közösségi ember vagy, aki híresen nagylelkű, és imád társaságban lenni. Egyáltalán nem bánod, ha te vagy a figyelem középpontjában. Mivel jó emberismerő vagy, pontosan eltalálod, kinek milyen ajándékot kell venned. Őszinte, kedves személyiség vagy, ugyanakkor nagyon csábító is tudsz lenni – ezzel veszed le az embereket a lábukról. Nagyon könnyű veled beszélgetni, így szinte lógnak rajtad a többiek, ha beültök valahová, esetleg elmentek szórakozni. Nem vagy képes sokáig haragot tartani, hamar megbocsátasz. Egyetlen hibád, hogy néha túlságosan gyorsan akarsz mindent elintézni – lassíts, és inkább gondolkodj!

Sárga

Analitikus, logikus és nagyon intelligens ember vagy, akinek első helyen a tanulás, az új ismeretek szerzése áll. Valószínűleg kutatói, tanári pályán dolgozol, ahol másoknak is átadhatod, amit tudsz. Arra azonban vigyázz, hogy ne válj munkamániássá – sajnos ez veled könnyen előfordulhat. Nem félsz az egyedülléttől, boldog vagy, ha magadban lehetsz. Briliáns kommunikátor vagy, és mindig biztos vagy abban, amit csinálsz. Nagyon jó megérzéseid vannak, könnyen kiismered az embereket. Megválogatod, kivel barátkozol, inkább olyan embereket keresel, akik intellektuálisan felvehetik veled a versenyt.

Zöld

Kreatív és keményen dolgozó emberként ismernek, aki mindenben a tökéletességre törekszik. Két lábbal állsz a földön, így nem álmodozol, tervezel fölöslegesen. Szereted azokat a hobbikat, ahol a kreativitásodat és a praktikusságodat is egyaránt hasznosíthatod: ilyen például a kertészkedés és a főzés. Igényes vagy magadra és jó szemed van a szépséghez, így se az öltözködésed, se az otthonod berendezése nem hagy kívánnivalót maga után. Biztonságot, stabilitást sugárzol, mindent jól átgondolsz, mielőtt döntenél. A barátaiddal mindig nagylelkű vagy és odaadó.

Kék/Indigókék

Erős személyiség vagy, a kommunikáció mestere. Minden olyan szakmában megállod a helyed, ahol magas szinten kell gondolkozni, kommunikálni. Remekül hozol döntéseket, mivel nem ijedsz meg a váratlan helyzetektől. Jó szervezőkészséggel rendelkezel, és az embereket is jól tudod irányítani. Ahhoz is megvan a képességed, hogy békét teremts az emberek között, és elsimítsd a konfliktusokat. Az őszinteséget, az egyenes kommunikációt mindennél többre becsülöd. Arra azért figyelj, hogy a magánéleted ne hanyagold el a munka kedvéért!

Lila

A lila aurával rendelkező emberek hihetetlenül érzékenyek, általában a szívükre, és nem az eszükre hallgatnak. Ha te is közéjük tartozol, akkor titokzatos és misztikus vagy, nem mindenkinek nyílsz meg. Az intuíció nagyon fontos számodra, szeretsz tanulni, felfedezni, a lélek mély bugyraiban kalandozni. A szerelemben ugyan nem vagy annyira szerencsés, de ha megtalálod a megfelelő embert, akkor ahhoz ragaszkodsz, ugyanúgy, ahogy a barátaidhoz. Szereted a természetet és az állatokat.

Rózsaszín

Imádod a természetet és szeretsz élni, szeretni. Nem tudsz betelni azzal az érzéssel, ha a családod, a barátaid vesznek körül, vagyis azok az emberek, akik közel állnak hozzád. Odafigyelsz a testedre: egészségesen étkezel, és rendszeresen mozogsz. Nálad kevés romantikusabb lélek van, egész életedben az igazit keresed, ahogy a szerelmes regények főhősei. Érzékeny vagy, nagyon odafigyelsz másokra, mindenkinek a sorsa képes megérinteni. Gyűlölöd az igazságtalanságot, a konfliktusokat és a szegénységet, ezért minden erőddel azon vagy, hogy a világ jobb hely legyen. Őszinte, kedves személyiséged miatt sok a rajongód.

Bronz

A bronz aurával rendelkező emberek hihetetlenül önzetlen, humanitárius személyiségek, akik mindenkinek segítenek, még akkor is, ha nem kell. Büszke lehetsz magadra, ha neked is bronz, hiszen igazi családcentrikus, meleg, szerető ember vagy, aki házias, bújós, szeretetre vágyó. Mindennél fontosabb számodra a biztonság, amit nem az anyagiakkal, hanem inkább érzelmi alapon szeretnél megteremteni. Barátságosan viselkedsz, néha túlzottan is, így sokszor becsapnak, visszaélnek a kedvességeddel – ezt semmiképpen se hagyd, légy éberebb!

Ezüst

Ezüst aurád van? A szerencse fia/lánya vagy, hiszen rengeteg jó tulajdonsággal áldott meg az élet. Intuitív vagy, érzékeny, praktikus, de a spirituális dolgoktól sem zárkózol el. Mivel jól kezeled az embereket, ügyesen tanítasz, vezetsz, adsz tanácsot, sokan fordulnak hozzád problémáikkal. Alkalmazkodó típus vagy, és gyorsan döntesz, így minden helyzetből képes vagy kihozni a legtöbbet. Kevés barátod van, nem engedsz közel magadhoz akárkit.

Arany

Nagyon művészi és hiú vagy, szereted a szépet, a luxust, a drága dolgokat. Sok esetben a külső fontosabb számodra, mint a belbecs. Noha nem szeretsz a középpontban lenni, társaságban szinte lubickolsz, hiszen itt tudod bezsebelni a legtöbb dicséretet. Nagyon jó hallgatónak ismernek, mindenki nyugalmat, biztonságot talál melletted. Rossz tulajdonságod, hogy nem bírod, ha kritizálnak, és hogy fölöslegesen nagylelkű vagy; drága ajándékokat veszel, sokat költesz, ha vendégeket fogadsz.

Hozzászólások: