Szerelmi tippek lányoknak, kapcsolat kialakítása.

Hogyan találjuk meg az igazit,16 szabály  !

Az első szabály

Nincs tökéletes férfi. A tökéletes férfi a valóságban nem létezik, de ragyogó férfiak (fiúk) járnak-kelnek körülöttünk.

A második szabály

Az izgalmas férfiak szerencsétlenné tehetik a nőket. Azok a nők akik a vágyakozást összekeverik a szerelemmel, nagy árat fizetnek, mert vannak férfiak, akik félnek az igazán intim kapcsolatoktól.

A harmadik szabály

Eredménytelen próbálkozás alapjaiban megváltoztatni egy férfit.

A negyedik szabály

A férfiak felnőtt embert akarnak maguknak szerelmesüknek, barátjuknak, partnerüknek és nem egy éretlen kislányt. A gyerekes manipulálónőktől menekülnek a férfiak.

Az ötödik szabály

Azok a nők akik a régi sérelmeiket és csalódottságukat, átviszik az új kapcsolataikba, elkedvetlenítik a férfiakat. A régi sérelmekből származó előítéletek, elriasztják a férfiakat.

A hatodik szabály

Egyetlen férfi sem tud önbizalmat adni egy nőnek!!

A férfiak nem akarnak a nő megmentői lenni. Elvárják tőletek, hogy legyen önbecsülésetek, önbizalmatok, a csalódottságotokat, keserűségeteket dolgozzátok fel önmagatokban.

A nyolcadik szabály

A reális elvárások fokozzák a kapcsolat életképességét. A férfiak óvatosak az eltitkolt elvárásokkal szemben, és merevekké válnak, kínosan érzik magukat, ha ezek kiderülnek.

A kilencedik szabály

Legyél erős, de gyengéd is! Az erő és a gyengédség keveréke varázslatos kombináció. Az okos nő élvezi nőiességét, ám bízik annyira az erejében és határozottságában, hogy mer gyengéd is lenni.

A tizedik szabály

Az udvarlás élvezetes játék. Azok a nők akik meghódították a férfit akit nagyon akartak, és már nem kell küzdeni érte, élvezni akarják a férfi udvarlását saját igényeiknek megfelelően. Ez az időszak legyen a leghosszabb. Nem kell semmit sem elkapkodni.

A tizenegyedik szabály

Ahhoz, hogy megtaláljuk az igazit, kezdeményezőnek kell lenni. Az okos nő nem vár a csodára, hanem megteremti azt. Élvezi az udvarlást anélkül, hogy életre szóló terveket szövögetne magában.

A tizenkettedik szabály

A férfiak azokat a nőket szeretik, akik szeretik a férfiakat. A férfiak megérzik, ha egy nő szereti őket. Ez a melegség és a másik elfogadása lesz az összehangolódás legjobb katalizátora.

A tizenharmadik szabály

Azok a nők ellenállhatatlanok, akik meghallgatják a férfiakat. Ha nem is vallja be, a legtöbb férfi tudja, hogy szüksége van a nőkre. Szükségük van valakire, akivel fesztelenül jól érezhetik magukat és nem kell tartaniuk tőle, hogy az felületesen ítéli meg őket.

A tizennegyedik szabály

Az érzelmi feszültség tartja életben a kapcsolatot.Egy kapcsolatot az tesz igazán élővé, ha partnerünk létét nem vesszük magától értetődőnek, örülni tudunk neki, ugyanakkor fönntartunk a másikban egy kis bizonytalanságot, mert ez tartja ébren érdeklődésüket irántunk.

A tizenötödik szabály

A férfiak igenis nyilatkoznak. Hiedelem az, hogy a férfiak nem vallják be érzelmeiket egy kapcsolatban. Ez csak látszat. Az okos nő tudja, hogy az indulatmentes ultimátum döntésre készteti a férfiakat.

A tizenhatodik szabály

A nők (Ti ) felelősek sorsukért. Az okos nő tudja, hogy képes saját sorsát befolyásolni, de nehéz eldönteni, mit akar, mire van szüksége

zuz

Ahhoz, hogy elkerüljétek a rossz választásokat és megtaláljátok az igazit, bátran le kell számolnotok a Bennetek lévő fenntartásokkal és irreális elvárásokkal. Félő, hogy amíg eljuttok idáig, beszűkülnek a lehetőségeitek. Ezért gondoltam azt, hogy ezeknek aszabályokba foglalt szempontoknak felismerést elősegítő hatásuk lesz és lehetőséget adnak Nektek arra, hogy olyan kapcsolatokat teremthessetek a férfiakkal, amelyek élményt nyújtanak és amelyekben jól érzitek magatokat.

Hozzászólások: