Szerelmi jóslás! Tedd egymás mellé a két tenyered, és nézd meg neked hogy futnak a vonalaid!

Szakemberek szerint a tenyerünkből nagyon sok mindent kiolvashatunk az életünkkel kapcsolatosan. Na, és ki ne lenne kíváncsi arra, hogy mit tartogat a jövő számára? Legyen szó akár szerelemről, akár pénzről, egészségről, a tenyerünkből minden kiolvasható.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy a párod mennyire hűséges, mennyire odaadó a szerelemben, és mire számíthatsz a kapcsolatotokban, kérd meg, hogy tegye egymás mellé a két tenyerét. Most minden kiderül!

1.Ha a tenyéren levő két vonal összeér

Nagyon szerencsés vagy, ha egy ilyen emberrel hozott össze a sors. A tenyeréből kiolvasva elmondhatjuk, hogy komoly szándékai vannak, és csak tartós kapcsolatra vágyik. Nem hoz hirtelen döntéseket, nem szereti a nagy változásokat, racionálisan gondolkozik. Kedves, és szelíd, döntésében mindig figyelembe veszi mások véleményét is.

2.Ha bal tenyér vonala lennebb van, mint a jobbé

Ezek a személyek jobban szeretik a pár évvel idősebb partnert. Korosztályuknál érettebbek, és éppen ezért az idősebb partnerrel találják meg a közös hangot. Hisznek a szerelemben, a romantikában, és nem függnek a társadalmi elvárásoktól. Mindig hallgatnak a belső megérzéseikre, tudják, hogy ezekben soha nem csalódhatnak.

3.Ha a bal tenyér vonala fentebb van, mint a jobbé

Egyáltalán nem célja, hogy egy tartós kapcsolatot kialakítson. Nagyon jól érzi magát a rövidebb kapcsolatokban, gyorsan továbbáll, ha nem tetszik neki valami. A szerelem számára nem a boldogság kizárólagos forrása. Inkább a fiatalabb, és az idegen nemzetiségű személyek keltik fel az érdeklődését. Nagy az önbizalma, öntudatos, ambíciós, és könnyen feltalálja magát a különböző élethelyzetekben.

Hozzászólások: