A szerelembe esés fokozatai:

A szerelembe esésnek nem csak a férfiak, hanem a nők esetében is vannak fokozatai. Nézzük meg, melyek ezek.

1. Az első randi

Ha az első találkozás jól sikerül, akkor az első lépés már meg is van. Onnan tudod, hogy jól sikerült egy randi, hogy sokat nevetgéltetek, beszélgettetek, és úgy váltok el, hogy már megbeszélitek a következő találkozó időpontját.

divorceddadinstitutecom

2. Pillangók repkednek a hasában

Ez nem csak a lányoknál fordulhat elő. A sok beszélgetés és találkozás után ő is érezhet így. Nagyon örülni fog neki, ha ráírsz facebookon, vagy ha sms-t küldesz neki.

3. Folytonos beszélgetés

Amennyiben többet beszélgettek 30 percnél órás kihagyások nélkül, akkor az azt jelenti, hogy kedvelitek egymást. Többször felhív téged és beszélgettek minden féle komoly és komolytalan dologról? Akkor biztosan nagyon kedvel.

4. Felvállalja, hogy a barátnője vagy

?Ő itt a barátnőm?? Ez már egy kapcsolat kezdete, így már a szerelem sincs messze.

5. 10 év múlva

Minden kapcsolatban eljön az a pont, hogy a jövőről kezdünk el beszélgetni. Ha ez felmerül, és a jövőjében a te neved is szerepel, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagyon sokat jelentesz neki.

6. Akkor most szeretem?

Minden férfi felteszi magának ezt a kérdést, és természetesen arra fog jutni, hogy igen. Bár még nem mondja ki, próbálja titkolni, de azok a dolgok, amiket érted tesz úgy is elárulják. Figyeld a jeleket!

7. Szeretlek

Ez az a pont, ahol bevallja neked, hogy igenis szeret. A szemedbe mondja, egy nap több milliószor, és egyáltalán nem érzi rosszul magát. Viszonozd, és mondd meg neki, hogy te is szereted, amennyiben te is így érzel.

8. Hogy fognak kinézni a gyerekeink?

A gyerektéma mindig hamarabb felmerül, mint az, hogy mikor házasodjatok össze. Ha már olyanokról beszélget veled, hogy milyen édesek lesznek a gyerekeitek, akkor biztos lehetsz benne, hogy megőrül érted.

+ 1. Gyűrűre kellene gyűjtenem egy kis pénzt

Biztos lehetsz benne, hogy te vagy a mindene.

Ha neked is eltart egy ideig beleszeretni egy emberbe, akkor nyomj egy lájkot és oszd meg másokkal is!

Hozzászólások: