Sokan nem is sejtik, de ez a 8 dolog is megcsalásnak számít, főleg a 6-ik

Sok olyan egyértelmű dolog van egy párkapcsolatban, amikről mind a 2 fél tudja, hogy megcsalásnak számít. (18-as karikát nem teszünk ki, mindenki tudja mikre gondolunk), de vannak olyan ‘szürke’ területek, amelyek annyira nem egyértelműek, legalábbis nem feltétlenül ért vele egyet a pár mindkét fele.  Ezeket jobb mielőbb tisztázni a későbbi kellemetlenségek elkerülése végett, de számunkra ezek már a ‘nem férnek bele’ kategória:

1. A közösségi oldalakon történő flörtölés is ugyanúgy káros a kapcsolatotokra, mint ha a valóságban tennéd azt …

2. Amikor napi szinten kibeszéled a párodat másoknak.

3. Teljesen normális, ha az ellenkező nemből is vannak barátaid, ám ha túl közeli kapcsolatot ápolsz valamelyikükkel, akkor a partnered úgy fogja érezni, hogy többről van szó köztetek…

 

4. Nincs azzal semmi gond, ha néha másokkal kerülsz közeli kapcsolatba álmodban, de amikor rendszeressé válik, akkor valami komolyabb probléma húzódhat meg a háttérben, és érdemes elgondolkodnod a kapcsolatotokon.

5. Ha titkolod az anyagi helyzeted, a pénzügyeidet a másik előtt, az előbb-utóbb kiderül, és súlyosan megrengeti a párod bizalmát feléd.

6. Ha elkezdesz egy másik fél felé vonzódni érzelmileg, akkor bizony érdemes elgondolkodnod a jelenlegi kapcsolatodon.

7. Amikor szívesebben függsz a telefonodon, minthogy a párodra figyelj, vele beszélgess.

8. Mindig ki kell állnotok egymásért, segíteni a másikat. Ha ez nincs meg, akkor a párod joggal érezheti “megcsalva” magát.

Hozzászólások: