Így gyógyíthatjuk meg a visszeres lábat zöld paradicsom segítségével!

A visszeres megbetegedés nagyon sok embert érint, már-már nevezhetjük népbetegségnek is. Leginkább a nők körében fordul elő, főleg azoknál, akik monoton, csak ülő vagy csak álló munkát végeznek hosszú időn keresztül.

A problémára szerencsére létezik egy nagyon egyszerű, olcsó és hatékony megoldás, így lehetséges, hogy elkerülhetjük a drága műtéteket.A visszér kezdetben ?csak? esztétikai probléma, azonban idővel nagyon fájdalmassá válhat. Leginkább a lábakon jelenik meg, de bármely más testrészen is előfordulhat, ahol nincs a vérnek szabad áramlási pályája, és kitágulnak a vérerek. A kisebb vénák kitágulását pókvénának nevezzük ezek hálószerűen jelennek meg pirosas-kékes színűek.

1000_visszer-zold-paradicsom_20150504_093811

Az alábbi orosz népi gyógymód igencsak hatékony, érdemes kipróbálniuk azoknak, akiknél kezdődő, esztétikai problémát okozó visszérbetegség lép fel, amíg súlyosabbá nem válik a dolog.

A zöldparadicsom két fontos anyagot tartalmaz, az egyik az aszpirinhez hasonlít, a másik pedig a flavonoid. Ez utóbbi hatására a vérfalak megerősödnek, összébb húzódnak, és eltűnik az esztétikai probléma. Teljesen soha nem fog eltűnni, ezt jó tudni, de nagymértékben visszahúzódik.

  • A zöldparadicsomot nyersen vágjuk vékony szeletekre, de akár össze is turmixolhatjuk, és kenjük fel a problémás területre.
  • Kössünk rá egy gézlapot, és hagyjuk ott a pakolást legalább 4 órán keresztül, de tovább is maradhat.
  • Kezdetben valószínű bizsergést fogunk érezni, így hat a paradicsom.

Addig ismételjük meg a pakolást, amíg enyhül a probléma, ez valószínűleg két héten belül fog bekövetkezni.

Hozzászólások: