9 dolog, amit sosem leszel képes pénzért megvásárolni ? Jól figyelj!

Te is beleesel néha abba a csapdába, hogy hajlamos vagy pénzzel megvenni a sajátod és esetleg mások boldogságát? Gyakran gondolod azt, hogy a pénz minden bajt megold és sosem elég belőle? Talán ez majd egy kicsit elgondolkodtat: megmutatjuk mi az a 9 dolog, amit sosem tudsz megvásárolni, így kénytelen leszel a gondolkodásmódodon és a hozzáállásodon változtatni.

00002162-300x225

Időt

Ha magát az időt nem is, de részben az egészségedet megveheted, ami által viszont több időt nyerhetsz. Statisztikailag elmondható, hogy bizonyos tekintetben a tehetősebb emberek élnek tovább, hiszen megengedhetik maguknak a drágább egészségügyi ellátást vagy azokat a drága termékeket, amik az egészségesebb életmódhoz szükségesek.

Bölcsességet

Ahogy élsz, úgy tapasztalsz egyre többet, vagyis leszel bölcsebb. Természetesen pénzből elmehetsz világkörüli utazásra, megismerheted a távol-keleti országok misztériumát és új helyeket, új dolgokat ismerhetsz meg. Mindez szintén hozzásegít a bölcsességhez.

Elfogadást

Ez az egyik legnehezebb. A pénz nem teszi lehetővé, hogy elfogadd a jelen életedet. A jelenhez életed megváltoztatáshoz türelem és ügyesség kell. Vagy egyáltalán, bárminek az elfogadásához, hiszen sehogyan sem tudod azt megvásárolni

Szeretetet, szerelemet

Nem vehetsz magadnak igaz szerelmet, sem valódi törődést. Egy igazi törődő, szeretetteljes, gyengéd személyt nem fogsz tudni sehogy sem vásárolni magadnak

Igazságot

Lehet, hogy képes vagy döntéseket és befolyást vásárolni magadnak, de akik kaphatóak az ilyesmire, azok nem is jó emberek. A pénz a valódi bűnökön nem segít és mindig kitudódik az igazság, amit sehogy sem tudsz elnyomni. Egy igazán lojális embert sosem fogsz tudni megvenni.

Békét

A békés gondolatokat, a lelki békét, a békés fellépést másokkal szemben sosem lehet megvenni.

Tehetséget

A tehetség valami olyan, amivel megtudod keresni a kenyérre valót, de magát a tehetséget nem veheted meg pénzért, hiszen az vagy van, vagy nincs. Maximum órákat vehetsz, amik segítenek neked a fejlődésben.

Egészséget

Csak azt veheted meg, amivel elősegítheted az egészségedet.

Barátokat

Vagy legalábbis jó barátokat. Mert az a barát, aki csak a pénzért szeret, az nem igazi barát.

Hozzászólások: