Nincs több kínzó felülés, 1 gyakorlat, 1 perc,1 hónap és a lapos has kulcsa a tiéd!

A lapos hasat nem csak elérni nagyon nehéz feladat, hanem megtartani is. Sok ember ugyanis amikor azt látja, hogy elérte az álmodott alakot vagy súlyt, újból hozzálát a faláshoz,a nasizáshoz és ismét mellőzni kezdik a mozgást az életükből.

Ez utóbbi érthető, hiszen kinek hiányzik az állandó, kínzó hasazás, felülés, hasprés, főleg egy hosszú és fárasztó nap után?! Szerencsére létezik egy olyan gyakorlat, amelyhez nem kell hosszú perceket elvenni magunktól, nincs szükség szigorú diétára és a fizikai állapotunkat sem meríti le teljesen.

Fitness oktatók ajánlják ezt az egy perces módszert, hatékonysága ugyanis számtalanszor bizonyított már. A titok a hasban létrehozott vákuum, amely napról csinál szép, csinos, feszes hasat.

Lássuk mit kell ehhez tenni!

1-perc-lapos-has-kulcsa

Ereszkedj négykézláb a földre, vagy ha ez nem kényelmes számodra, akkor állj meg az asztal mellett és a kezeiddel hajolj az asztalra. Győződj meg róla, hogy a hátad ne legyen egyenes, hanem ívelt,púpos formát vegyél fel. Fújd ki az összes levegőt a tüdődből, majd levegővétel nélkül húzd be a hasad a rekeszizmaid segítségével és tartsd meg ebben a pozícióban 10 másodpercig. Akkor csinálod jól a gyakorlatot, ha a gyomrod egészen a gerinced mellett érzed. Ismételd meg körülbelül 6-szor ezt az egyszerű gyakorlatot, amelynek az eredményeit napról-napra látni fogod!

Hozzászólások: