Nem hi­szed el, mi min­denre gyógyír a ma­zsola!

Tud­tad, hogy ez a fi­nom­ság erős fáj­da­lom­csil­la­pító ha­tás­sal ren­del­ke­zik? De ez még mind semmi, mu­tat­juk, mennyi min­den­től meg­sza­ba­dul­hatsz még a se­gít­sé­gé­vel!

Gondoltad volna? Csökkenti a vérnyomást

mazsi

Nemrégiben a mazsoláról is bebizonyosodott, hogy remekül csökkenti a vérnyomást. Ha naponta egy marékkal elrágcsálsz belőle, egy hónapon múlva mérhetően csökken a vérnyomásod. Három hónap után pedig már jelentős változásokat tapasztalhatsz.

Fejfájásra is kipróbálhatod!

A fejfájás esetén a legtöbben csak bekapunk egy pirulát, hogy enyhítsük a kínjainkat. Pedig a tabletták helyett tarthatnál a zsebedben mazsolát is.

Az aszalt szőlőben található szalicilsav ugyanis remekül enyhíti a fájdalmakat.

Ha hasogatni kezd a fejed, csak majszolj el néhány szem mazsolát. Szalicilsav található még a málnában, a cseresznyében, a narancsban, a brokkoliban és a spenótban is.

mazsi1

Rosszul vagy a frontoktól?

Ingerlékeny vagy, felpuffadtál, fáradékonynak, álmosnak érzed magad? Mindezt a melegfrontnak is köszönheted. Ilyenkor ugyanis a szervezet több káliumot veszít, aminek pótlása elengedhetetlenül szükséges. Ekkor is érdemes megenni egy kevés mazsolát, mert gyorsabban segít megszabadulni a kellemetlen tünetektől!

Hozzászólások: