Milyen szerelmi élet van megírva neked? Csillagjegyed elárulja!

Mindannyian szeretni vágyunk és szeretve lenni. Mindazonáltal mindannyiunknak megvannak a saját jellemzőink és furcsaságaink, amelyek jelentősen befolyásolják azt, hogy hogyan alakítjuk ki és működtetjük a kapcsolatainkat.

Mivel az asztrológiai jegyek számos személyiségi jellemzőre hatással vannak, így azok kapcsán az általános szerelmi életünkre vonatkozóan is tudunk következtetéseket levonni.

KOS
Elég intenzív és vibráló természet vagy, akinek szüksége van arra, hogy lenyűgözhessen valakit. Fontos, hogy olyan párt találj magadnak, aki képes veled lépést tartani és hasonló személyiségjegyekkel rendelkezik. Mindig pontosan tudod, hogy kit akarsz, így ha megtaláltad a tökéletes társat, akkor készen állsz arra, hogy mindent megadj neki, amire szüksége lehet.

BIKA

Olyan vagy, aki hajlamos nagyon óvatosan viselkedni egy kezdődő kapcsolatban és hosszú ideig képes vagy kissé zárkózott lenni és megtartani magadnak az érzéseidet. Szinte lehetetlen kitalálni rólad, hogy hányadán állsz, ha te magad nem beszélsz róla. Van, aki ez idő alatt képes elveszíteni a türelmét, ha nem látja rajtad az elköteleződésre való hajlam jeleit. Meglepő azonban, hogy milyen gyorsan vagy képes a “baráti zónából” a tényleges szerelmi viszonyba átlépni.

IKREK
A csillagjegyek nagy játékosa vagy, mivel hajlamos vagy flörtölni és hűtlenkedni és általában vonakodsz attól, hogy egy elkötelezett kapcsolatba belemerülj. Személyiséged összetettsége és kiszámíthatatlansága nagyban befolyásolja a romantikus kapcsolataidat. Ha viszont egyszer képes vagy találni egy olyan embert, aki megérti az igényeidet és el is fogadja, nem kérdés, hogy hű fogsz maradni hozzá.

RÁK
Kétségtelen, hogy romantikus ember vagy. Túláradó és ráadásul önzetlen szeretettel vagy képes viszonyulni a párodhoz egy kapcsolatban. Nem nehéz téged megszeretni és könnyen képes vagy megtalálni a boldogságot. Egyesek úgy gondolják, hogy túl nagy az érzelmi szükségleted, de egy biztos, hogy az érzékenységedet csak azok felé mered és fogod kimutatni, akik sokat jelentenek számodra.

OROSZLÁN

Mind a személyiséged, mind a fizikai megjelenésed annyira ellenállhatatlan, hogy nem sokan képesek neked nemet mondani. Mindig a legjobbat akarod, és ugyanezt gondolod a párkereséssel kapcsolatban is. Olyasvalakire van szükséged, aki nem akar túl korán túl közel kerülni hozzád. Az a legjobb, ha te szereted meg a másik félt hamarabb, így nem érzed magad sürgetve és sokkal ellazultabb tudsz lenni egy romantikus viszonyban.

SZŰZ
Igazán különleges személyiség vagy, akinek hatalmas a szíve, mégis problémába ütközik, ha az érzelmeit kell kifejeznie. Számodra nagyon fontosak a részletek és ez aggodalomra adhat okot a másik fél részéről, ha komoly kapcsolatba szeretne lépni veled. Miután megtaláltad a tökéletes párt, minden figyelmedet neki szánod.

MÉRLEG
Romantikus típus vagy, de nem fogod ezt minden áron a párod tudtára adni. Nincs benned hatalmas bizonyításvágy, viszont nagyon nagylelkű partner vagy és mindent megteszel annak érdekében, hogy egy kapcsolat jól működhessen. Jó kommunikációs képességekkel rendelkezel, de szükséged van arra, hogy a kedvesed partner legyen a derűdben, különben egyedül érzed magad.

SKORPIÓ

Nagyon szenvedélyes típus vagy, aki ha szeret, akkor teljes szívét beleadja a kapcsolatba. Ettől válsz te is nagyon szerethetővé és lehengerlővé. Mielőtt azonban komoly kapcsolatra adnád a fejed, szeretsz sok közös tapasztalatot szerezni, hogy tudd, az az ember igazán a neked való. Mindig biztosra mész.

NYILAS
Nem az a típus vagy, aki nagyra tartja a komoly, elkötelezett kapcsolatokat. Folyamatosan új élményekre, új kalandokra vágysz, éppen ezért “szívtelen játékosnak” szoktak tekinteni. Az életet élvezni akarod, nem pedig a kötöttségekhez igazodni. Egy olyan társra vágysz, aki habitusában hasonló hozzád és tiszteletben tartja a szabad szellemedet, cserébe te is az övét.

BAK
Híve vagy a hagyományos párkapcsolatoknak, ahol a felek hűek egymáshoz, tisztelik, szeretik és támogatják egymást. Nem jellemző rád a taktikázás, emellett határozottan képes vagy elköteleződni a kezdetektől. Számodra a párkapcsolat is egyfajta befektetés és a célod, hogy a lehető legsikeresebb légy benne. Fontos számodra, hogy életed párját megtaláld, utána kitartasz mellette a végsőkig, jóban-rosszban.

VÍZÖNTŐ

Szereted az életedet egyedülállón élni, és ha találkozol valakivel, akivel párkapcsolatba lépnél, nem fogod hagyni, hogy bármilyen szinten is megváltoztasson téged. A szabadságod számodra nagyon sokat jelent és nem akarod, hogy egy párkapcsolat ezt csorbítsa. Képtelen vagy korlátok között élni, így fontos, hogy a párod teljes mértékben bízzon benned, különben rendszeresen konfrontálódni fogtok, amit mellesleg nagyon nehezen viselsz el.

HALAK
Nem vagy az típus, aki egyik kapcsolatból a másikba ugrana. A másik szeretete számodra szent, és ha a megfelelő társat találod meg, akkor hozzá mindvégig hűséges tudsz maradni. Néha hajlamos vagy elbizonytalanodni a kapcsolatot illetően, ha a párod nem olyan reakciót tanúsít, amilyenre te számítanál. Mélyen és szenvedélyesen tudsz szeretni és a potenciális félnek legalább ilyen szenvedélyesnek kell lennie a szerelemben. Csak egy igazán különleges és sokszínű személyiség képes elcsavarni a fejed.

Hozzászólások: