A boldog, örökké tartó párkapcsolatok 10 titka

Ha kíváncsi vagy, hogy egyes párkapcsolatok mit tartanak egy egész életen át, akkor itt az ideje, hogy megismerd a párkapcsolatok 10 titkát és elsajátítsd te is!

1. Te megkérted a kezét, ő igent mondott, ő téged választott. Sose feledd ezt, és minden nap bizonyítsd be az iránta érzett szerelmedet.

2. Védd a saját szívedet. Szeresd a szívedet tiszta szívből és szeresd az embereket. A feleségednek viszont mindig egy különleges helyet kell elfoglalnia a szívedben.

3. Légy minden nap fülig szerelmes a feleségedbe, még akkor is ha más ember leszel, még akkor is, ha ő is más emberré válik az idők folyamán. A változás az élet velejárója, de a szerelem és a kölcsönös tisztelet örök. Küzdj ezekért, hogy megmaradjanak.

4. Mindig azt vedd észre rajta/benne, ami a legszebb, a legjobb. Azokra a dolgokra összpontosíts, amelyekért szereted őt.

5. A te dolgod az, hogy mindig szeresd a feleséged, még akkor is, ha időközben megváltozott.

6. Ismerd meg az érzéseidet. Te vagy a felelős a saját boldogságodért, és csak így tudod boldoggá tenni őt is.

7. Sose hibáztasd őt semmiért. Fogadd el a hibáit és próbáljatok meg közös megoldásokat találni a problémáitokra.

8. Hagyd, hogy önmaga lehessen.

9. Légy bohém. Időnként jót tesz a kapcsolatnak a nevetés, a humor.

10. Engedd beáramolni a szívedbe a szerelmet. Kérd meg a feleséged, hogy írja le, hogy mitől érzi igazán boldognak magát az életben. Ha elkészült a lista, teljesítsd.

Hozzászólások: